These aren't the droids you're looking for *coolt tecken med fingrarna* x)

Ensam i solen...
Jag har legat i solen typ hela dan. Eller, jag va ner på Sunne först och käkade lite, försökte hitta en bok på bibblan men den fanns inte så fick ta en annan. Men sen så satte jag mig först på en stol och drog på lite musik i datorn - men sen insåg jag att jag kan inte bara sola armarna och bröstkorgen. Så jag solade magen en stund också. Sen insåg jag att man inte bara kan sola framsidan. Så jag hämtade en filt på mitt rum och la mej på gräsmattan. Så nu har jag bränt mig lite smått på ryggen och på knäna :D Jag älskar min hud!

Igår tittade vi på en film i nästan 4 timmar (!!) i skolan. Det va Hamlet - den va ganska okej. Jag menar, tycker man om en långdragen historia om galenskap och hämnd med språk från 1500 1600-talet och överdrivna teaterskådespelare, så var den nog till och med bra. Men jag stod ut med den och kunde skriva en recension efteråt - så jag är nöjd med min prestation ;)

Det är i alla fall väldigt gött att va ensam hemma. Har nyss lagat mej en måltid bestående av strimlad kycklingfilé och potatiskroketter. Mums :)
Ska ta och pallra mig ut i solen igen - fast datorn är snart död så får väl ta med mig min Ipod.
Men måste kila nu, en polare kommer snart och ska låna mitt kort till skolan. Undrar va han ska sno ;)

Rekommenderas: Fanboys

Smile
*


Under tiden, ta en svängom

Skriva, skriva...
Jag har skrivit ett tag på en bok nu, för hand. Så nu försöker jag få in det på datorn så det är någorlunda läsligt. Det här bevisar mer än nånsin att jag har haft tråkigt de senaste två dagarna. Men det kan ju bero på att jag alltid har tråkigt. Deprimerande, ja... Äsch, jag har överlevt så här långt.

Jag har kommit på att jag älskar Heiniken-reklamen. Den där när tjejen visar sin garderoben för sina vänninor och dom skriker som fan. Och sen så hör man killarna. Ett helt rum med öl! Den är så jävla klockren! Älskar den! Coca-Cola-reklamerna är också bra. Jag ska leta upp reklambyrån som gör dom och börja jobba där.

Rekommenderas: House

Bibidibobidibo
*

Vår dag med Sven

Är rätt slut i benen...
Heldag i Karlstad, typ. Har vart där och filmat till projektet. Vi hade en idé som sedan kraschade, då vi inte hade mycket tid eller ork eller helt enkelt tid. Tid helt enkelt. Så vi drog till solstan istället och var även där lite smått osäkra på vad vi skulle göra. En film om Sven, självklart, men... Vad ska vi filma? Man har lite idéer, filmar lite här och lite där och sen vips! Vår dag med Sven! Duuhh.. Så då dokumenterades våra äventyr i Karlstad med vår vän. Är vi bra, ja det är vi :D

I helgen åker klanen till Stockholm/Uppsala, men jag har ingen lust så jag stannar kvar hemma. Ska blir rätt gött att bara ha huset för mej själv och slappa. Antagligen är det väl ingen här i Sunne i helgen, eller? Äsch, jag kommer väl ändå bara va tråkig och sitta i min ensamhet, kolla på film, käka godis - gå ut och springa - och läsa lite :)

Rekommenderas: Role Models

Hapapa*

Inte skönt väder..

Lisa målar...
Den här veckan har gått fort. Lisa kom i onsdags - hon har varit duktig och målat vår altan :) Sött av henne, eller hur? x) Jag hjälpte till, väldigt lite - men jag tror att mitt sällskap var det viktigaste. Mentalt stöd, serru.
Nu står hon där ute och stryker på det sista lagret. Och jag sitter inne vid datorn. Hm.. Nåt fel med den här bilden? Nej, det är ju hon som får betalt ^^

Karlskoga! Jag har inte vart där på typ tre veckor, om inte mer - har tappat räkningen. Så nu ska jag åka dit. Vi tänkte stanna till i Karlstad en stund, shoppa lite på Carlings - man kanske hittar nåt till och med.

Rekommenderas: justshutupandread.blogspot.com

Fisheye
*

Skönt väder :)

Planering...
Satt i biblioteket och planerade lite film förut. Försökte vara lite halvsmart och hitta på idéer... Ska tydligen vara med i filmen - va lite creepy. Fast vi vet inte om vi kan få rättigheterna till en låt, så det kanske blir nåt annat. Vi har några idéer :)

Hade otroligt ont i nacken förut så Evelyn tyckte att jag skulle göra något åt saken. Så hon släpade med mej till Broby Grafiskas massagestol och Herregud! Va jävla skönt det va! Ska helt klart börja med massage - det hjälpte också. Så det är ju ganska bra. Men seriöst, så jävla gött det va. Mina axlar va helt avslappnade - det har dom typ aldrig varit..

Rekommenderas: Taragona

Willow
*

Hört att det är viktigt att andas. Livsviktigt, eller dödsviktigt?

Nejdu, jag är väl aldrig irriterad...
Inte ofta, men idag var jag riktigt jävla irriterad. Speciellt på folk som inte kan tänka lite själva och även om man säger åt dom vad som ska göra och inte gör det. Jag menar, hur svårt kan det vara att snacka med en snubbe? Va?
En del stress idag. Skulle hänga upp våra bilder till utställningen imorn och typ ingen gjorde nåt. Bara några - väldigt bra - personer var utan tumme i arslet. Man springer runt där och försöker ordna det ena och det andra. Man har gjort det i stort sett hela veckan - med lite mindre att göra. Man har gjort det i stort sett varje projekt. Mycket gnäll, självklart - hur ska man annars överleva?
Men det värsta? När nån kommer och säger "Ah, men jag har ju gjort skitmycket, varför ska jag göra det här?" Men va fan har jag gjort då? Sovit? Okej, jag fattar att det kanske är lite press och det var en del att göra, men offra dej lite. Okej, förresten - det är inte det värsta, bara en av sakerna. På delad förstaplats ligger: "Slutar vi nu eller?" Hallå?! Vadå, slutar. Vi har ju fan hur mycket som helst att göra, inte en chans att nån ska gå hem nu. Vad gör dom? Jo, går hem.
Hur mycket ville jag strypa nån just då? Väldigt mycket.
Det ordnade sig i alla fall - men jag balanserade på gränsen till att flippa ur ibland, och jag tycker inte om att balansera. Jag balanserar inte! Okej, lugn...

Ska ta det riktigt lugnt i helgen. Imorn ska jag bara gå till biblioteket och försöka hänga upp ett texthäfte som vi glömde och kolla lite på utställningen. Hoppas att det kommer några och stödjer oss i vårt arbete ^^

Rekommenderas: Phish Food

Tyfoon
*

Fotoutställning

Tjaru...
Veckan har gått i rätt normal takt. Ibland kan man ju känna att det går görfort eller så jävla segt, men... Det har varit en helt vanlig vecka. Haft en del att göra, pluggat tre dagar i rad för första gången i hela mitt liv. Jag menar, när fan tog jag hem jag läxor sist och verkligen gjorde dom? På biblioteket? Stolthet, välkommen!
Haft en del att jobba på med utställningen på bibblan med klassen. På nåt sätt blir man alltid gruppledare, så då får man också bete sig som en också. Jag vet, vem kunde tro det? Ändå har det inte kännts fullt så stressigt, har bara vart lite smått osocial de senaste veckorna känner jag - alla som tagit åt sig, ursäkta.

Ska nog ut och läsa lite - har helt ärligt inte gjort det på ett tag. Eller kanske dra på en film.
Var by the way jätteduktig på idrotten idag - joggade/gick 2.2 kilometer. Jag kom runt och ännu en gång: Stolthet, välkommen! x)

Rekommenderas: Den första snön

Praise
*

Man får inte springa i biblioteket...

Sitter på bibblan...
Idag är jag jätteduktig och sitter här med min fina dator och försöker plugga lite språk. Inte alltid det lättaste när det man vill mest är att dra fram en bok och läsa ut den på ett par timmar.. Men nu ska vi vara duktiga och få till nåt bra på pappret. Efter det här förstås ;)

Nationella i matte suger röv, om nån ville veta. Hur kan nån skolverksakgrej förvänta sig att man ska kunna göra uträkningar på saker som man inte ens har lärt sig? Ska man va ett supergeni som Dexter? Va? Jag är mer som DeDe och det står jag för! :) Aja, man får väl överleva. Som min kära vän sa, det är ju bara matematik.

Rekommenderas: Tofsar

Boo
*

Ihållande hängighet

Matte är sååå inte kul på mådagmornar...
Jag tror att den/dom som uppfann matte gjorde det för att plåga alla dessa oskyldiga själar som intet ont vetande tar klivet in i skolvärlden och sedan är fast i floder av matematik och inte kan ta sig ut ! Jag är helt övertygad.

I helgen hade jag en polare från Karlskoga hos mig. Innan hon kom vandrade jag runt på mârten med Li och Robin och ja, det regnade hela tiden. Vi var ganska blöta och kalla när vi kom in till mig. Men jag fick i alla fall min marknadnougat och en ny piercing, så hela dagen var inte bortslösad. Men det har jag redan skrivit om, så...
Lisa kom vid 6, och då började det ösregna. När vi klev innanför dörren så slutade det. Yeay... Det har inte hänt så mycket i helgen. Vi har varit ganska sega. Kollat på tv, gått ut och vandrat, suttit still, käkat glass och sånt där. Lugn helg, men ändå är jag rätt trött. Igår var jag helt slut - men när jag skulle gå och lägga mig sa det Bing!! och jag va ultrapigg. Gud, va jag älskade min hjärna just då...

Rekommenderas: Dane Cook

Food
*

Woouoou Wonderchild

Är man dyngsur så är man...
Imorse var det fint väder, det blåste lite men det var ingen fara. Sedan går det nån timme och pang! Det regnar. Jävla pissväder. Gick på mârten och såg inget för det regnade på mina glasögon, sen tog jag av dom och då såg jag ännu mindre. Vet inte riktigt om jag tänkte igenom det där...

Lisa kommer i helgen så måste snart ut i regnet igen för att möta upp henne på tåget. Egentligen skulle det bli grillat ikväll, men av nån anledning så funkar inte det. Undrar varför... Så funderar på att dra med henne och käka nåt pizzaaktigt. Det går hon säkert med på om det visar sig att jag orkar gå iväg. Men pappa brukar grilla när det typ regnar så.

Rekommenderas: Skändad av Khady Khoïta

Pose
*

Regn lämnar frid

Sitter i biblioteket...
Gömmer mej lite från lärare eftersom jag inte har dykt upp på lektionen än. Försov mej lite hemma så jag bestämde mej för att jag inte orkade gå upp och somnade om. Det va ganska gött. Sen gick jag upp när en polare messade mej - jag kan inte sova hela dagen. Kollade på film och nu är jag här.
Det är väldigt fint väder ute, jag var till och med tvungen att ta av mej jackan! Fast det säger väl inte så mycket, med tanke på att jag har en skinnjacka... Det är väldigt varmt i jeans också. Om nån ville veta...

Funderade lite grann på att plugga Naturkunskap, men insåg snabbt att jag inte hade papprerna med mej - så det sket sig ju. Kanske man ska försöka sig på att lista ut vad man ska snacka om på nationella på fredag. Har en bild. Ska man ta en bild till, eller en text? Jag funderar... Kanske jag listar ut det nu, så kan jag skriva ett PM i eftermiddag.

Rekommenderas: White Oleander

Pose
*

En ny start den 3 maj

Ny lägenhet...
Har vart i Karlskoga hela helgen. Dom flyttade ju i fredags så jag kom precis när de fått in allt i lägenheten, typ ^^ Så har man levt bland kartonger ännu en gång. Fast mamma och brorsan är ju så rutinerade nu, så det har gått rätt fort att få det mesta på plats. Det blir ju riktigt fint här :P

Va i Karlstad och käkade med släkten igår. Hade inte sett ett par av mina kusiner på typ 10 år, så det va kul att se dom.. Ska jag säga hur många vi va där inne på Kebabhouse? 26 pers. Jag trodde inte mina ögon när jag såg alla. Tre personer till, mina kusiner, och vi skulle ha varit alla. Plus deras pojkvänner och flickvänner, om dom har några förstås ;)

Nån som har tänkt på att alla sitter rakt upp och ner i bussar? Okej, en del sover och sitter lite slappt, men inte som jag oftast gör. Slänger upp benen lite varstans och ska helst sitta så ihopsjunken som möjligt. Tänkte på det i fredags när jag åkte hit - det känns inte helt okej.. =)

Rekommenderas: Filé Mignon

Golden
*

Valborg !! ..en dag senare

En timme kvar...
Snart ska jag till Karlskoga. Gött, fast... Morsan flyttar ju idag, så jag får väl hjälpa dom antar jag.. Äsch, jag borde vara van vid det här laget. Ska i alla fall dit. Blir nog hela helgen - orkar inte åka hem imorn, det känns onödigt. Fast jag ska in till Karlstad och käka med 24 släktmedlemmar. Äsch, det märks väl antar jag. Tar dagarna som det kommer, är det inte så?

Igår grillade jag med Ida, det va trevligt. Sedan gick vi ner till Kolsnäs och träffa en del folk. Trevligt det med. Sen blev det mindre trevligt, sen trevligare. Ida såg Sweeney Todd för första gången - hon drömde nog mardrömmar inatt ;) Jag tycker att den är väldigt bra, den rekommenderas starkt. Såg den första gången på tåget till Göteborg förra året ^^

Rekommenderas: Just nu, gå ut istället för att sitta vid datorn

Power
*

RSS 2.0