Kameror och tack

Nu är praktiken slut...
Det har varit tre härliga veckor, men nu är det över. Både Sony Music och Ord&Bild får ta emot mina tack, tack och åter tack.
Igår var det Öppet hus på BrobyGrafiska - ni som missade det i år, kom gärna nästa, det är värt det :) - och jag blev kameraman. Det var kul att prova något man inte gjort förut. Skulle ha snackat om APU också, men det blev aldrig av så jag gick och käkade pannkakor istället - för att det har ju så mycket med APU att göra.

Längtar inte arslet av mej till skolan precis, men så fort man kommer in i vardagen igen så blir det väl bra. Ska bli skänt att umgås med folk man känner sedan tidigare också - det har varit världigt mycket nya ansikten och namn de här veckorna.


Livesändningen - bra jobbat.
Li, du va bäst!'

Alive
*

Städade rum och... nåt

Idag har jag äntligen städat mitt rum. Det har tagit mig en vecka, men nu är det faktiskt städat. Började med det det första jag gjorde när jag vaknade, typ... och jag blev klar. Far min är nog stolt över mig nu ^^
Sen tog jag det lugnt tills resten av klanen kom hem och påminde mig om att jag skulle höra av mig till Li, för det tänkte jag inte på alls - pratade i telefon och grejer. Vi messade lite och bestämde oss tillslut för att vi skulle mötas halv sju.
Träffade alltså henne och den andra klanen, och vid sju-tiden blev det nån fest. Det var väldigt trevligt, lite missöden kanske - men trevligt.
Tack för en rolig kväll, och tack till mig själv att jag inte drack så mycket som vissa andra ;)

Night*

Chilla

Jag sitter inne i klipprummet och softar lite. Det är inte så mycket att göra, men jag gör det jag kan och ser till att det blir gjort. Trots detta har jag så jävla roligt och är otroligt nöjd - hoppas bara att dom är nöjda med mig.
Har grejat lite i Photoshop i två dagar, det va rätt kul - jag är sämst i PS. Har varit med och tittat när Finn fibblar i AfterEffects och Flash - han är riktigt duktig, tycker jag. Det är skitkul att se när någon vet vad han gör.

Det tar tid att skriva det här, för tangentbordet är lite wierd. Alla knappar är i gul, grön, rosa, lila, blå eller orange. Jag kan inte ens titta ner utan att bli förvirrad.

----------------------------------------

Nu har hela dagen gått och jag lämnade Ord&Bild för några timmar sen. När jag gick gjorde jag det med ett stort leende, för alla stod och våndades över hur mycket de hade att röja upp. Hela kontoret skulle städas x)
Man säger ju att skadeglädje är den sanna glädjen, eller hur?

Nu är det gött att det snart är helg, vill bara sova ut! Det är jättekul på praktiken, men inget slår en god natts sömn, och morgon, och förmiddag...

Peace*

Ord&Bild

Idag blir det inte så mycket skrivit heller, för jag håller på att somna sittande. Tänkte bara printa ner att min första dag på min andra praktikplats har gått jättebra - dom är otroligt roliga där borta. Jag ser fram emot veckan och nästa vecka, förhoppningsvis blir det som jag förväntar mig. Vilket inte kan va särskilt svårt, eftersom jag inte förväntar mig nåt ;)
...
Jag hoppas att ni andra har det bra på eran praktik, hälsa era handledare från mig :D

Ibland vill det sig, ibland inte


Connection*


Hemma

Nu har jag kommit hem från huvudstaden och hur roligt och trevligt jag än har haft det, går inget upp mot min säng och mina kläder. Det är inget som är bättre än när man kommer hem och får välja kläder ur en hel garderob - och inte bara en resväska.
Imorn blir det anatgligen flytt med farmor och farfar, men jag vet inte om jag orkar resa mig upp ur min röda soffa och åka till forshaga så fort jag kommit hem. Det känns inte som det i alla fall, så det blir nog att stanna hemma.

Jag har inte mycket att skriva - bara att jag har jävligt tråkigt, så jag kommer antagligen blir jättetrött inom nån timme och gå och lägga mej.. Ibland vill man fan bo nära Bjälverud (hur stavas det?), eller ha stället nära här, det verkar va där allt händer - eller hur x)

Sweet*

Tack Sony Music

Jag pallade inte att skriva igår för jag kom hem så jävla sent. Sprang omkring i stan mellan 5 och 9 och letade efter det ena efter det andra. Först hittade jag till Gamla stan (med hjälp av en tunnelbana) och vandrade lite där - köpte lite choklad.
Sen åkte jag tillbaka till T-centralen och hamnade snart på derby-shopen där jag köpte en mugg åt pappa. Efter det började det värsta; jag skulle hitta en minuten i Stockholm City. Vart i helvete hittar man en sån? När man dessutom aldrig har gått ensam i den stan i hela sitt liv. Vad gör man? Jo, frågar någon om vägen och får inte ett enda vettigt svar -.- Går runt där säkert en och en halv timme och hittar fortfarande ingen jävla minuten. Hamnar till slut vid Sergels torg och går ner i nån gång - tada jag har hittat en minuten. Yeay! Ställer mig i kö. Ser hur killen framför mig börjar titta sig omkring efter nåt. Böjer mig fram för att titta på bankomaten - helvetet är fucking trasigt! Så jag fick ju fråga killen vart det fanns en annan - så nu har jag hittat en och fått reda på hur mycket pengar jag har.

Det var torsdagen. Nu är det fredag - sista dagen på praktiken. Jag har sorterat fakturor, hängt upp affisher och frankerat lite brev. Det har även blivit 400 kronor godis, AC/DC-tårta och lite skumpa - väldigt gott. Dom firade Kent, AC/DC och Pink som har hamnat 1, 2 och 3 på topplistan - grattis till er :)
Är lite nere över att det var sista dagen. Jag har haft så jävla kul - Tack Sony Music för en underbar vecka. Jag orkar inte namnge er alla, men ni vet vilka ni är - det bästa skivbolaget någonsin!

Lyssna på:
Pink, Danny, Darin, Gavin DeGraw, Il Divo, E.M.D, Leona Lewis, Beyoncé, Glasvegas, Kent, Britney Spears, Michael Jackson (samlingsalbum), Christina Aguilera, Usher, Chris Brown, H.I.M, John Legend, Bob Dylan och alla andra sånna bra från Sony Music :)

Music from Sony*

Ont i ryggen

Lite trist i början av dagen. Eller rättare sagt, ca en timme in på dagen - eftersom jag sorterade post och hade mig den första timmen. Dessutom va jag ganska trött när jag kom till Sony, för jag vaknade omkring 4-tiden - moster snarkade som en hel flock antiloper. Så jag fick pallra mig upp ur sängen och gå ner och lägga mig på soffan, så jag skulle få lite sömn till.
Nu sitter jag och halvslummrar lite sött här vid datorn - så jag ska inte dröja mig kvar en längre stund. Kanske ska hoppa in i duschen...

Jag, dumhuvet, glömde mobilen hemma imorse vilket jag kom på när jag klev på pendeln. Så lunchen blev en McDonald's med moster och kusin då de tog med den till stan åt mig =) Det måste vara nåt seriöst fel på min hjärna - utöver alla andra fel, vill säga.
Inte bara det var annorlunda med dagen. Jag hjälpte även Katinka och Jael med lite PR-saker - inget ultraviktigt förstås, för då skulle jag väl bara sabba det ;) Men det var kul att vara till lite hjälp. Dessutom var jag kvar ända till fem - så min rygg värker lika mycket som en gammal kärrings just nu!

Ser, inte helt oväntat, fram emot morgondagen - jag har väldigt roligt och skulle inte kunna önska mig en mycket bättre praktikplats. Jag hoppas alla andra har lika kul som jag :)

EveningSmile*

Födelsedagsfirande i förorten

Imorse var jag uppe precis lika tidigt, och jag var precis lika nöjd som igår. Det känns så skönt att gå upp för att göra något roligt. För mig är det spännande bara att kliva på pendeln och titta på allt folk.
Jag har shoppat lite, både igår och idag. Det blev lite sådana "denise-skulle-aldrig-sätta-på-sig-det-här"-saker, som jag faktiskt tänker ha på mig, nån gång ibland i alla fall.
På Sony var det lite halvsegt, men vilket kontor är inte det. Började i receptionen idag, för handledaren var hos tandläkaren. Så jag har sorterat lite post, stämplat många fakturor och hängt upp några tavlor. Väldigt fina tavlor - guldskiva och platinaskiva och såna saker =)
Jag har även kollat in lite hemsidor som Sony Music har med att göra - gett lite feedback. Allt som allt har dagen varit jättebra. Jag är verkligen nöjd!

Nu ska jag tillbaka och vara med i firandet på min lilla älskling, som fyller fem år :)

Några hemsidor:
Melissa Horn
Danny
Abalone Dots
Neverstore
E.M.D

Star*

Sony Music

Nu har jag gjort min första praktikdag på Sony Music. Dagen startade rätt tidigt med pendeltågsresa in till Stockholm City och sedan tunnelbana en hållplats ^^
Väl inne på Sony kände jag mej otroligt välkommen - handledaren är som en dröm, jättego och snäll.

Om man ska redovisa dagen lite snabbt så: På morgonen hälsade jag på min handledare och några på kontoret, inkl. Darin. Efter det fick jag bara va med lite i mejlläsning och hälsade på ännu lite folk. Idol-medlemmarna Kavin och Robin B kom och blev intervjuade - och jag vet en som är otroligt avundsjuk på mej just nu =)
Även Gavin DeGraw var där - som verkar va en väldigt trevlig person, ser alla och tar sin tid att hälsa.
Sedan blev det skivsortering och att skicka iväg anmälningar till Grammisgalan.
Har även varit med och kollat in Dannys nya hemsida - min handledare+hennes kollega arbetar med den - skojigt, skojigt. Han kommer nog och kollar in den han med under veckan.

Min dag har alltså har alltså varit otroligt lyckad och jag kan knappt bärga mej till resten av veckan.

Sov sött*

Akut Halloween

Det har varit, vad ska man säga.. givande lov. Enda lovet jag faktiskt har gjort nåt istället för att sitta och stirra in i en vägg hela dagarna.
Så tidigt som i fredags åkte jag till Karlskoga för att spendera några dagar med min familj i ett hus som renoveras, så att alla vi fyra syskon får dela ett vardagsrum. Spenderade halva fredagsnatten på akuten - intag av fel medicin kan leda till en hållliknande smärta i främre delen av överkroppen, då levern och gallan för allt för att för att sabba ens goda sömn.
Så i Karlskoga blev det akutbesök, kalas och bio - alla tre saker för att göra ett lov.

Åkte hem på tisdagen för att softa lite - vilket jag verkligen gjorde. Torsdagen spenderades först med att packa, sedan kollektivt ända till Säffle och efter det lite Halloween-kalas med Stina.
Köpte lite julklappar på fredagen, jag är så duktigt, och åkte sedan hem till Sunne för att umgås med Li. Vi käkade, tittade på tv och inhalerade godis - fredagskväll. Dessutom var vi så duktiga att vi hittade en plånbok utanför systemet och gav tillbaka den till sin ägare - som inte hade märkt att hon tappat den. Nämnde jag att den var en tegelsten!

Nu sitter jag här och fördriver tiden tills tåget går. I Kristinehamn ska jag plocka upp dom små älsklingarna och sedan blir det av mot Stockholm.

Moonlight in October*

RSS 2.0