Och...?

Jag har väldigt tråkigt.

Det är ganska gött att vakna upp vid halv elva och inse att ingen är hemma - förutom brorsan som fortfarande sover (12:54) Fast sen vill in på hans dator för att kolla på Chuck och då vet man inte riktigt vad man ska hitta på och sedan slutar det med att man sätter sig att och skriver blogg. Väldigt många och i den meningen...

Bokrean har varit bra i alla fall. Jag har hittat en del böcker som jag faktiskt kommer att läsa. För två år sen köpte jag tre böcker i Kristinehamn - jag har läst en. Det känns väldigt bra ;) Så nu har jag bara några hundra böcker att läsa. No problemo, amigo.
Usch, nu är det snart skola igen. Det har varit så jävla gött med lov, och att ha varit i Karlskoga. Men tillbaka till verkligeheten, kallas det väl?..

Rekommenderas: Chuck

Touché
*

Nutella och Bokrea :D

Jaha, då sitter man i Karlskoga och äter Nutella då. Det vill jag lova var evigheter sen jag åt. Det är så jävla gott !!

Idag har jag vandrat ner på stan och spejat lite. Tänkte gå in på Bokia lite, men insåg snart att "Hallå?! Det är bokrea imorn, tror du verkligen att det finns böcker framme? Duh..." Så jag käkade en räkmacka på Café Kulan och spanade in lite folk. Vilken 30-åring vill umgås med 50+ tanter? Bara en undran..
 Men när jag gick förbi Bokia så såg jag att de öppnar inatt vid midnatt och jag tänkte att jag kanske skulle göra ett besök. För vad annars har jag för mig vid den tiden på dygnet - förutom att sova som andra normala människor - och jag har ju aldrig varit på midnattsrea, fastän jag har velat många gånger. Så, nu när jag har sportlov och inte bryr mig särsklit mycket om att jag är nörd, jag kan väl lika gärna ta en tripp ner på stan och hoppas att jag får tag i nån bok. Om inte? Tja, då fick jag i alla fall gå på midnattsrea ;)

Rekommenderar: Äcklig av Constance Briscoe

Ciao*

Bedtime bloggning

Jaha, då har man nyss kommit hem från en dag i Karlstad. Försökte shoppa lite, men den idén gick snart i stöpet när det enda man hittade kostade JÄTTEmycket - inte bra, inte bra.
Men bion var riktigt trevlig. Adam Sandler's Bedtime Stories. Den var kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig, men otroligt rolig. Och marsvinet gjorde filmen ännu bättre med sina ögon och väldigt-inte-marsvinslika läten. Dessutom fick vi en rolig bild på våra näthinnor när två barn (14-15 kanske) satt och slätade av varandra till eftertexterna. Vi kom fram till frågan "Vilket par går på första (eller andra, eller tredje) dejten och ser Bedtime Stories?" Vem? Och dessutom, insåg jag nu, betalar 95 spänn för att sitta och byta basilusker.
I veckan har jag ganska mycket att göra. Och på det kanske man ska ta och söka sommarjobb. Saken är bara den, hur fan söker man ett sommarjobb? Jag har ingen aning om man bara går upp till personalen och säger "Öj, du. Ge mej ett jobb e du sjysst" eller om man ska va ultratrevlig och gå in med ett leende och säga "Hej, ursäkta. Ja hej, jag gick förbi här och såg er uuundeerbaaraaa skyltning och jag tänkte bara, 'Jag måste ha ett jobb här inne'. Så kan jag få prata med den ansvariga, tack? Åh, är du inte för gullig". Inte? Lite för mycket kanske. Jag kanske bara ska va mig själv...

En riktig vän är den du kan sitta tyst med en hel kväll

Close
*

Lördag utan gränser

Lördag... Sena mornar. Mysbyxor. Osminkad. Käka ute. Ont i halsen. Ögonen. Huvudet. Snorig. Läste klart en bok och insåg att jag inte hade uppföljaren. Andas in. Andas ut. Det är ju fortfarande lördag.

Gud, vad man saknar staden ibland. Inte för att jag säger att Karlskoga är särskilt stort, men det är bra mycket större än Sunne. Och enligt mig händer det bra mycket mer. Jag menar, när man går ut här så ser man typ 2 pers. I Karlskoga ser man i alla fall någon i varje gathörn. Just nu har jag så tråkigt att jag kan krypa ur kläderna. Jag skriver ju till och med blogg! Det säger en hel del.
Det är tur att man åker imorn, fast alla andra åkte idag och igår - alltså finns det ingen som kan dra mig ur huset. Stackars mig. Fast innan Karlskoga blir det ett stopp i Karlstad och lite bio med Lisa :) Nu är det äntligen hon som dra med mig på bio och inte tvärtom. Jag har känt mig lite "Åh, kan vi inte se den" eller "Jag vill gå på den" eller "Vill du gå på bio, eller?" Så nu är jag glad när hon sa "Ehum, du. Vill du gå på bio med mig till veckan?" Yes! Fast jag vill ju också verkligen se filmen, men det behöver vi inte bry oss om. *vissel*

Igår var det småföretagande, kycklingrulle, apor, trollkarlar och stå upp :D Jag rekommenderar Stand Up SaturdayComedy Central Sweden. Där har dom alltid hysteriska komiker som får en att skratta, gråta (för att man skrattar), skaka på huvudet, himla med ögonen och rynka på näsan. Love it!

Nu ska jag gå ut i mitt rum och hitta en ny bok att läsa, önska mig lycka till ;)

Smile*

Sportlov

Tänk, efter idag är det sportlov i hela 9 dagar! Åh, livet är allt bra ibland.

Jag har hittat en blogg som verkligen fyller mina krav. Den handlar om böcker :) Dessutom är Darla D en väldigt charmerande karaktär och sätter sin prägel på hela sidan så att det bara blir roligt att läsa.
http://booksandotherthoughts.blogspot.com/

Ikväll blir det kyckling och pommes frites med Ida. Lite film och allmänt slappande låter bra en fredagkväll. Rasmus åker hem och jag funderar på hur länge Alex ska stanna :/ Tänk om han stannar för evigt! Eller inte. Han åker nog hem på söndag som jag.

Småföretagande. Vad sägs som den här affärsidén: Barnbokscafé

Peace
*

Rädda regnskogen... om du orkar

Nu är det snart lov :D

Skriva insändare... Ja, det är ju enkelt när man verkligen har en åsikt om mijlö. Inte. Men jag klagar inte. Det är ganska intressant att läsa om regnskogar så att jag kan låtsas bry mig. Men så kan man inte säga heller, det är klart man bryr sig om miljön. Jag tycker faktiskt att det är värst när man skövlar och bränner regnskog för att folk behöver lyxmöbler eller plats för sina kor!
Världen är ganska ologisk, eller människor i alla fall. Alla borde ju vara lite medvetna om de skador de utsätter jorden för. Fast, alla är väl som jag och tänker att nån annan fixar det nån annan gång. Vi är verkligen lata. Jag är glad att Greenpeace finns.

Idag är båda mina bröder här, så vi hittar väl på nåt - Alex vill väl visa nåt Krav Maga trick eller så blir det Rasmus som drar ner mig på golvet med sin Kung Fu. Det är inte lätt att ha bröder, bara så ni vet.
Jag har inte sett en film på evigheter!

Rekommenderas: James Morrison

Come
*

Meg Cabot och kraschat internet

Okej, jag kanske helt enkelt ska ge upp hela idén med att blogga. För seriöst, man kommer ju inte på nånting. Och sen har man press på sig att komma på något intressant. Men så är ju saken den att ämnen som är intressanta för mej kanske inte är det för andra, så vem bryr sig egentligen? Jag kan snacka om böcker.
Jag måste bara säga, läs Meg Cabot. Hon har t. ex. skrivit En prinsessas dagbok-serien. Dom har jag börjat på att läsa nu - och jag vet, det är typ 14-15 årsböcker, men dom är ju bara så charmiga! Jag har även läst andra av hennes böcker och jag älskar hennes sätt att skriva på.
Nu har jag även fått en förkärlek för böcker i jag-form. Jag har till och med börjat skriva på en bok på det sättet och det är så himla roligt. Nu kan man verkligen gräva sig ner i karaktärens känslor och innersta tankar. Man känner i sig själv när karaktären är glad, ledsen, kär, generad - you name it. Helt klart min typ av bok. Men sen så har man problemet med att släppa boken efter att den är slut.

Mitt internet på min hemdator funkar inte! Jag blir så ledsen. Det har gått en hel jävla vecka utan att det funkar. Jag fick lite kontroll på det i typ fem minuter igår, men sen kraschade det igen - mitt liv är över! Inte. Jag överlever ganska länge utan internet till skillnad från vissa andra - mina bröder. Jag kollar ju ändå bara upp böcker och filmer, 2000-talets nörd - that's me!
Mitt tips till alla där hemma är fortfarande - stäng av datorn och tvn och släng dej när i soffan, fåtöljen eller sängen med en skön bok. Tio minuter räcker, sedan kan ni gå över till att nörda er vid datorn igen - bara ni inte glömmer läxorna ;)

Vem är morsa nu?

Go with the flow
*

RSS 2.0