Sol och vackra svettdroppar

Ibland är det enda som krävs för att få människor att segna ner till marken med endast en liten under- och ibland överdel med ett par solglasögon och väldigt sällan solskyddskräm, helt enkelt en liten värmebölja. Nu är det ju så att denna värmebölja inte är så liten och människor inte är så fridfulla.
För det första är det för varmt - "ojoj, nu är det varmt igen, hur ska man kunna göra något i den här värmen?"
För det andra är det svårt att sova - "uschiusch, nu går det inte att ha täcke, eller kudde, eller pyjamas, så varmt så varmt."
För det tredje så finns det ingen svalka - "vad är det för mening med blåst om den ändå är vam."
Ja, det är så mycket att klaga på i värmen. Men jag har kommit på att jag är helt okej med den, men att det kan komma lite regn och åska nån gång ibland. Visst?

Smile*

Trötta ögon och barnsång

Nu ska ingen plågas längre, Denise är tillbaka. I alla fall för idag... Vem vet när jag tröttnar nästa gång och lämnar datorn i sådan hast att jag glömmer logga ut från MSN,så att när jag sen kommer tillbaka hoppas på att ha massa orange färg på startmenyn - men till min vanliga besvikelse endast ser den blåa layouten. Fast när det väl finns en liten orange ruta blir jag så lycklig att jag slänger mej på datastolen, innan jag ser att det var Ida eller nån ^^ Deprimerande va? ;)
Se, vilken pik... :D

Min stackars kropp och mitt annars så orubbliga sinne plågas till gränsen av vanvett just nu. Jag är så förbannat trött att jag snart ser i kors. Tyvärr kunde jag inte infria mitt löfte om att gå och lägga mej en timme eller två till dej Ida, för strax efter konversationens slut kom min käre fader in och sa: "Vill du följa med till Anna och Rauf (tror att han stavar så)?"
"Visst", säger jag enfaldligt. "Vad ska vi göra där?"
"Grilla", replikerar min fader.
"Vad gott", blir mitt hungriga svar och jag tänker förstås inte på mina tunga ögonlock när samtalet går över till mat.
Kvällen börjar med paj - inte grillat - och slutar med att jag sörplar lite vin och lyssnar på barnröster som sjunger sånger ur "Majas alfabetssånger" eller vad den nu heter. 12 kom vi hem, 5 ringde väckarklockan imorse.

Till helgen är det ju Fryksdalsdansen, jag kanske träffar någon där? Ska jobba så jag kommer väl ha koll på de flesta som kommer inte antar jag :D Och på lördagen är det bilutställning, så kom gärna och tillbringa dagen i Sunne city.
Det gäller förstås alla som vill se norskar och tyskar på campingsemster också - jag tror även att det finns nån grupp pojkscouter här också som kan väcka stort turistintresse.

Summerlove*


Uppdateringstorka

Jag märker att det är lite glest mellan uppdateringarna, vilket väldigt mycket beror på att det är sommar - och så ska man inte sitta vid datorn. Just nu är jag väldigt trött på datorer i allmänhet, vilket är gött just nu för jag ska till mamma och där sitter jag aldrig vid en dator.
Så den följande veckan kommer inga uppdateringar att göras, men vem lider av det?

Vill börja skriva igen, men min fantasi har tagit ganska stopp. Eller egentligen kan den komma på början, mitten eller slutet på hundra olika historier, men ingen fortsättning  på den jag skriver. Tragiskt läge - jepp...

Imorn blir det av till Karlskoga och Lisa och Max. Eftersom det nyss har öppnat måste man ju ta sig ett smakprov :)
Mamma ringde från Tunisien igår - hörde ungefär tre ord av vad hon sa. De kommer hem imorn, men det va kul att höra från henne. Tydligen hade hon och John ridit på kameler - inget asgarv från mej, inte, nej nej ^^

Anyway*

Händelserikt liv...

Trevlig vecka hittills då. Har haft Ida över på besök, vi gjorde väl inte särskilt mycket - men när nånsin gör vi det? Lite film, cider, godis, kort, kamera, glass o.s.v gör att livet går sin gilla gång ändå.
Det var ett tag sen jag tittade på en ny film nu, så jag bestämde att det var tvunget att ske någon förändring. Okej, ingen drastisk förändring skedde, men jag tittade på en ny idag :) Iron Man. Helt okej faktiskt, men verkligen inte så bra som jag trodde. Dessutom blev den bättre för att jag tittade på den med bror min - filmer brukar bli både roligare och mer actionfyllda då.

Lite avis på mamma som är hela vägen till Tunisien - säkert jättevarmt där. Men jag är glad för hennes skull, hon behöver en semester. Hoppas bara att inte John kommer hem med en bunt kameler istället för henne. Fast om hon ska ha råd med kamelerna hon lovade mej, så kanske hon måste sälja honom... Intressant tanke...    :)

....

Live and let die*

Det är söndag idag


Tja, det blev ju inte så farligt i helgen egentligen - förutom att jag hade väldigt tråkigt. Men man kan ju inte alltid ha saker som händer runt omkring en hela tiden.
Grillade lite igår, hade så kul att jag drog på lite mer tändvätska än nödvändigt :) God mat av pyromanen blev det i alla fall.

Har tappat stinget lite, det är lite svårt att skriva... Kan bero på att inget spännande händer just nu (som om det någonsin gjort det förr ^^), men känns lite tragiskt ändå. Kanske ska ge mej ett tag och komma tillbaka med laddade kanoner. Njae, kanske inte riktigt låter som något jag orkar med. Det märks.

Hoppas kunna besöka mina kusiner under resten av sommaren - lite svårt med tanke på att den ena nyss flyttat till Stockholm, och den andra har semester när jag jobbar. Great...

"Njut av livet som det är, låt ingen annan stå i vägen för det."

Semper idem*

I'm dreaming of a white, clean bed

Det är gött att vara ensam hemma, man blir bara lite rastlös. Man sitter här med den ena på Arvikafestivalen, den andra i Karlskoga och den tredje i Säffle - vilket party. Jaja, jag har ju mina katter i alla fall - om jag lyckas få in dom i huset :/ Det är ju inte alltid det lättaste, nej..

Hur som helst, det blir väl sängdags för mej just nu. Orkar inte sitta upp i rastlösheten... klockan är ju faktiskt 1 i alla fall. Vilket betyder att jag är en väldigt tråkig människa som sitter framför datorn en fredagkväll - yeay..!

"Feci guod potui, faciant meliora potentes" - Jag har gjort vad jag kunnat, må nu de, som kan, göra bättre."

Buenas noches* och söta drömmar


Numero deus impare gaudet

Haha, jag har badat. Det va inte alls så kallt som jag trodde, ganska skönt faktiskt. Sen åkte jag hem och klippte gräsmattan för att sedan ta ännu ett dopp :)
Det är mycket jag har hunnit med idag - typ. Har till och med jobbat. Bara till 10 då, men jag började faktiskt halv 7. Det är gött att jobba lite, men ännu bättre att det snart är helg.

Ja men, nu blir det till att måla staket i stället för att sitta här i det vackra vädret. Fräknar har jag över hela kroppen nu förresten, för den som vill veta. Så nu ska jag få ännu mer :D

För att citera lille Torre: "Om det ser ut som en anka och låter som en anka, så är det en anka." Bright man ;)

Pro tempera*

Ben and Jerry's

Ledig idag. Det kan man snacka om gött. Suttit och stekt lite - inget hände förutom att jag brände knäna, men det va gött efter så dåligt väder ;)
Funderar på vad som ska hända i helgen - är ensam hemma så det blir ju lite halvtråkigt. Får väl umgås med Sven-Göran och Doris.

Öppnade en ny färgburk. Skulle röra om 2-3 minuter, det är väl inte så hemskt med det. Men på nåt konstigt vänster lyckades jag få färg över hela händerna - till sist slutade det med att jag hade färg på fötterna, knäna, armarna, näsan och läppen. Kan nån tala om hur jag lyckades? ^^

Onödig information: Jag har käkat Ben and Jerry's idag ! :D

"Jag har sju höns, Ettan, Tvåan, Trean, Fyran, Femman, Sexan och Sjuan. Och när vi ska ta in dom och det är någon som saknas - så är det alltid Sjuan." Haha, är min kommentar till detta citat x)

Ad interim*

Rainbowshow

Nya skor (Stolt ^^)

Så att man får se det underabara paret. Lite söta, eller hur? :)

Lugn dag idag, har bara målat mig själv lite på benet och axeln, annars är det lugnt - är ändå ledig imorn ^^

Chill*

RSS 2.0