Lite halvgött

Bokspindeln...
Står och slappar i kassan. Inga kunder just nu, så det är rätt så lugnt. Har lärt mig kassan och kan till och med ge växel (!) ^^
Det är helt okej här. Lite lugnt, men jag får i alla fall göra något. Idag fick jag till exempel gå igenom alla böcker här för att se vilka jag har läst och tycker är bra - tja, det vart ju en del ;)
Men nu kallar arbetet.

Rekommenderas: En promenad i det ljuvliga vårvädret

Goshi*

Slottsbacke

Jahaja, sista dan klar...
Igår sa jag hejdå till tv4. Det har varit en görbra vecka. Igår fanns det två PRAO-barn där också. Knut och - hör och häpna - Denice. Se, hon heter ju typ samma som jag. Helt otroligt! Inte särsklit, men det tyckte hennes handledare. I måndags när jag träffade honom blev han förvirrad och fascinerad samtidigt för att han skulle ju få en praoare på torsdag som hette Denice. Otroligt! Så går var det alltså en Denise och två Denisörs och ja, svenskan är bra på Sporten.
Fast måste medge att jag kände mig lite smart när jag stod i kontrollrummet med två 8:or och förklarade vad alla höll på med. Sen om det blev rätt eller inte är en helt annan sak, dom trodde på mig i alla fall ^^

Ska byta boende idag, så får släpa på en stora jävla trunk över halva stan. Och imorn ska jag va barnvakt för min kära kusin och hennes man åker på nån kryssning. Funderar på att släpa med barnen på bio.. Ska nog ta det med deras mor sen.
Nu ska jag ut och vandra på stan och känna friheten innan jag måste dra tunga saker ;)

Rekommenderas: Old Street Café i Gamla Stan

Boink
*

Torsdag...

HV71-Frölunda 7-1...
Lugnt på praktiken igår. Det var inte så mycket sport så det fanns inte så mycket att göra. Gick över till Nyheterna och kollade läget där. Satt mest i kontrollrummet och gapade ^^ Var förresten nere i nyhetsstudion i tisdags - det är rätt stor...
Förutom att sitta och dregla i kontrollrummet kollade jag på hockey. Jag vet vilka tankar som snurrar - eh, hockey eller? Men jag är inte helt inkompetent när det gäller sportfronten. Är man född i en släkt som inte gör annat än att skrika åt teven så kan det helt enkelt inte undvikas att bli lite smått pytteintresserad.

Nu överlever jag igen. Har köpt en ny bok som jag kan läsa på tunnelbanan, och glömma bort den andra. Och ja, alla borde ha en tunnelbanebok.

Nån som har nått ord på värmländska som ni helt klart trodde var ren svenska? Alltså, hur ska jag kunna veta att skvatt - som i, att bli rädd - inte var rikssvenska. Alla använder det ju! Eller, när man tänker lite extra, alla i Värmland använder det. Strir är också ett sånt ord som man bara använder och inte tänker på vart det kommer ifrån. Fast det här fattar jag att det inte är ren rikssvenska. Men jag och en polare satt och funderade på vart fan ordet kommer ifrån. Jag menar, det har ju egentligen ingenting med att prata, tjata, gnata, tala eller nåt sånt att göra. Skumt, jag vet.

Rekommenderas: Donkan (aka. McDonald's)

Golden
*

Våffeldagen

Okej, vilket jävla slut...!
Har läst ut boken till svenskan nu och va fan!? Den bara slutade! Jag fick nästan en hjärtattack för att jag inte fick reda på vad som händer sen. Men nu när jag har tänkt lite på det så insåg jag att boken har vart skum igenom, så varför skulle inte slutet va det? Just det, så det va egentligen skitbra. Älskade boken överhuvudtaget - rolig, sorglig, dramatisk, skum, spännande. Bra, alltså.

Idag är det Våffeldagen! Klart man ska ner och köpa sig en våffla. Jag menar, nånstans i Stockholm måste dom väl sälja våfflor, elller hur? Ska bli riktigt mumsigt >.<

Min handledare har åkt till Karlstad och sedan vidare till Göteborg, så jag har slängts över till alla andra. Inte för att jag har något emot det, alla andra är lika trevliga dom :) Börjar vid 3, så tänkte glida runt lite på stan innan jag åker dit. Så nu är det slut för moi.

Rekommenderas: SOS från mänskligheten av Johanna NIlsson

Peace
*

Sport i Eskilstuna

En dag på Sporten avklarad ..
Riktigt trevlig dag till och med. Började dagen vid typ 10 då jag kom till tv4 och träffade min handledare. Rolig snubbe, lätt att snacka med. Han visade mig runt lite i huset och så. Sedan åkte jag med honom och en reporter till Eskilstuna. Där intervjuades tränare som tränar barn och ungdomar i gymnastik - även upp till elitnivå. Två av tjejerna ska tävla i EM med seniorerna.
Det var intressant och roligt. Fast Eskilstuna blev mycket mer intressant när vi åkte i en rondell och passerade Snopptorpgatan! Efteråt fick vi reda på att det finns ett helt område som heter Snopptorp. Ja, skratt förlänger livet, eller hur?

Känner mig rätt hemma i tunnelbanesystemet nu. Så man kanske ska ta sig ovan jord och börja åka buss... Igår var jag hos min kusin i Skogås. Tog tunnelbana in till T-centralen och sedan pendeln till Skogås. Efter det kom det stora problemet: ta en buss från stationen och till hennes hus. Hm... Lättare sagt än gjort, men inte så jävla svårt som man kan tro. Gick ändå av på fel hållplats och insåg det i samma stund som jag klev av bussen ^^ Gick i alla fall ner och hade ingen aning om vart jag var, mitt huvud går runt runt som en jävla ugglas och sen... Huset !! Jag ser det, jag hittade det, jag är så jävla bäst! Som tur var fick jag skjuts in till stan sen, så jag behövde inte gör bort mig genom att kliva på fel buss eller nåt..

Rekommenderas: Ett gott skratt

Gogo
*

Resan

Happ, nu är man på väg til Stockholm då..
Det känns lite skumt att jag ska vara borta i tre veckor. Jag menar, en vecka va ju ganska mycket tyckte jag när jag var där i höstas. Men tre! Fast det ska ju bli så jävla roligt. Men komma hem sen...? Hur blir det då?
Hej, jag har varit i huvudstaden, du vet den där stora staden med alla öar, och nu kommer jag tillbaka till Sunne, den där lilla staden vid älven förstår du.
Eh, njae, kanske inte riktigt lysande. Men man får väl överleva, antar jag.

Hoppas att resten av klanen har det trevligt på sin praktik och att de lär sig mycket nytt :) Ni tycker nog att det är gött med helg nu, men själv räknar jag minuterna tills det blir måndag. Appropå det, fan vilket jävla minne jag har! Skulle ringa min handledare igår, men gjorde jag det? Nope. För jag har en förmåga till att alltid glömma saker som jag har tänkt på en hel vecka och sen när dagen kommer och jag ska göra det, så är det helt bortglömt. Fast, jag hade ju faktiskt en hel del att göra igår.
Kom ju hem till Sunne vid halv 6 och hann nätt och jämt iväg till optikern innan dom stängde, för att fixa mina brillz. Sedan spenderade jag resten av dagen att packa och cykla iväg till Coop för att hitta nåt vettigt att käka på bussen idag. Efter det ville jag ju bara ta det lugnt och vid halv 12 tiden insåg jag; Jävlar! David! Och så var det med den saken. Jaja, skickade ett mess till honom i morse innan jag åkte och skrev att jag ringer på måndag innan vi börjar.

Nu har jag spytt ut mig tillräckligt med onödig info om min kära helg. Kan någon ringa mig? Jag har så jävla tråkigt! Får nog ta och sova en stund.. Eller nåt.

Bright*

Oh, dazzlin' darlin'

Nu har jag allmänt tråkigt...
Ja, det kan man väl säga med tanke på att jag skriver blogg. Och guuud så irriterad jag blir när man hittar en bok på nätet - på engelska, big shock darlin' - och sen så finns den inte på nåt bibliotek eller nån bokhandel. Smått störande, ja.
Så nu får jag sitta här och gråta över böcker jag aldrig får läsa. Buhu.. Nej, jag tror jag överlever, med tanke på alla böcker jag har att läsa just nu. Dessutom måste jag läsa en på svenska till vår svenskauppgift. Fast, hur svårt är det att läsa ut en bok på tre veckor? Typ, inte...!
Jag funderar på S.O.S från mänskligheten. Fick den i julklapp, så jag tänkte att jag kunde ge den ett försök. Den är inte precis som böckerna jag brukar läsa, men nån gång måste väl va den första. Eller hur..? Dessutom verkar den vara bra och sicken bonus det är.

Min bror fick ett litet spel idag. Jag rekommenderade tv-serien True Blood till honom och nu har han tittat på första säsongen. Gissa vad han fick spel för... Säsongen är slut och lämnade massa lösa trådar för honom att fundera på och den andra säsongen är inte ut än (!!) Shit, hur ska han överleva?! O.o
Dumme fan.. ^^

Rekommenderas: Värmländska

Shupshup*

Otroligt världsomvändande

Tre veckor i Stockholm!
Jag är, helt ärligt, kär i vår huvudstad. Jag älskar att vara där. Jag älskar farten, alla människor, hur man kan ta sig överallt utan större problem. Jag älskar hur man kan gå ut utan att känna igen någon och utan att bli igenkänd och ändå inte vara själv. Funderar definitivt på att flytta dit och om jag nånsin får chansen tänker jag göra det utan att ens blinka.
Men nu får jag i alla fall ha min praktik där och spendera 21 härliga dagar där. Okej, jag kommer antagligen bli lite tokig att leva ur en resväska och inte få sova i min egen säng och sitta i min soffa och bara va för mig själv, men det är ett litet pris att betala.

Är by the way otroligt sugen på Ben & Jerry's och jag tycker att Lisa kan bjuda mig på negroballz, som hon så otroligt egoistiskt bakar ikväll.

Nu ska jag iväg och va social. Eller kanske inte, för dom tittar på AIK-Leksand där inne. Kanske jag smiter ut och inhandlar lite glass... Värt att tänka på, eller hur?

Golden*

P.S Glöm inte Internationella Sömndagen natten mellan lördag och söndag D.S Och självklart att släcka ljuset en timme kl. 20.30 den 28:e ;)


Prääktik

Nu är det alltså fyra veckors praktik på gång..
Själv har jag ingen plats den här veckan men nästa så bär det av till Stockholm till tv4 Sport. Ser fram emot det, ja det gör jag ;)
Tar det lugnt i Karlskoga istället. Ska försöka hitta på nåt vettigt att göra.Lättare sagt än gjort.

Lite deprimerande, vädret har varit uselt idag. Jag börjar verkligen ogilla färgen grå. Den får mig att vilja slänga nåt på den och skrika åt den. Eller slänga mig i sängen, dra täcket över huvudet och ignorera den. Lite dumt faktiskt, för jag har grå byxor på mig - men det har inte alls med saken att göra.. typ... Ehum.
Fast det va ju fint väder igår, då var himlen blå och världen bländande. Eller solen var bländande, och snön. Men det är typ världen, så det kvittar.

Stackars lilla Lisa är sjuk. Nu när hon har skaffat blogg och allt, det är såå synd om henne ^^

Lider med dej! >.<

Oops*

Rollercoaster

Få se nu, vad har hänt sen senast..

Jo, just det. jag har vart i vårt kära huvudstad och kollat in Buddy Holly. Riktigt trevlig musikal kan jag säga. Älskade musiken, fastän basen var lite för uppskruvad ibland. Men karaktären Buddy Holly gick mig på nerverna redan från början. Kunde inte riktigt sätta fingret på varför men han var riktigt jävla irriterande! Brolle gjorde i alla fall ett lysande uppträdande.
Och jag älskade basisten i The Crickets och gitarristen i den sista scenen :D

Just nu är jag sjuk :( Borde egentligen va i skolan och arbeta med projektet - men men... Just nu blir det praktikletande i bött. Har fått en vecka på tv4 Sporten, men jag behöver plats till tre veckor till - så, önska mig lycka till.

Rekommenderas: Stockholm


Sayonara*

Snillerikt

Jahaja... Ännu en obrukbar dag i skolan.

Jag måste verkligen skärpa mig snart. Ska man få nåt gjort så får man fan ta sig i kragen och göra det. Men jag orkar inte !! För det första - tråkigt! För det andra - inte min grej. För det tredje - jag är så jävla trött.
Så, nu ska jag alltså argumentera mot detta och ge mig själv en spark i baken för att ta mig framåt. Okej. För det första - saker är bara så tråkiga som jag gör dom. För det andra - allt kan inte alltid vara min grej. För det tredje - gå och lägg mig i tid för en gångs skull.
Jaha, det låter ju nästan vettigt. Nu ska jag ju bara lyssna på mig själv. Good Luck Chuck, är min reaktion till detta påstående. Toppen, jag sitter och diskuterar med mig själv - det känns som om nån skickar in mig till Diagnos: Okänd snart...

Ikväll ska jag jaga praktik. Önska mig lycka till.

El Diablo*

RSS 2.0