Snart är det studenten

Över...
Snart är våra liv över. Slut. Finito. Adiós mi compadre.
Och så börjar våra nya liv. Förbättrade. Okej, kanske inte förbättrade, men annorlunda i alla fall. Nu är våra skolår över, och det är tamejfan på tiden. 12 år med bara massa skola. Det har varit rätt soft, visst - men vissa gånger har man velat hoppa från taket och låtsas som om det vore högt nog att skada en allvarligt. Nej, kanske inte, men skola är ju ändå alltid skola.
Okej, 12 år skola - det är väl ingenting jämfört med dom närmaste 47 åren av arbete. Gött med sådant. Kämpa för brödfödan, söka jobbjobb i hopp om att någon vill ha en, tvingas lära något nytt för att kunna ta det jobbet, räkningar, mat, lägenhet, sambo, hus, bil, barn, uppfostran, oroliga nätter, pengar som inte räcker, jobb, jobb, jobb, barnbarn och sedan, äntligen, pension... Tja, låter som ett bra liv, tycker jag :) Har ju gjort klart skollivet nu - dags för vuxenliv.
Det ska nog gå bra, andra har ju klarat det innan mig ;)

Studenten ska vi också klara! :)

Rekommenderas: Aladdin-choklad

Acharné*

Flying high within reach

Första veckan har gått prima, saknat lite - eller mycket - men det är väl självklart. Har ju haft saker att göra, så det har varit rätt lugnt. Nästa vecka är jag tvungen att hitta på något annat. Tre dagars skola, så där ska jag plugga, plugga... Måste verkligen skriva klart den där rapporten i morgon... Men sen är det ju ledigt och jag är ensam hemma hela långhelgen - det ska bli riktigt skönt, vill jag lova. Även om en viss person skulle vara välkommen... Fast han är ju inte tillgänglig för tillfället. :)
Har haft en ganska soft helg med utställning, mârten och umgänge. Tråkigt att lämna Karlskoga, än en gång - men you got to do what you got to do. Snart är hela detta slut och jag spenderar mer och mer tid i denna "ljuva" stad. (Kände att jag var tvungen att kalla den något bra, fast den inte är ljuv alls - den innehåller bara bättre saker än Sunne). :P
Rekommenderas: Marknadsnougat

Jive*

Ännu en vecka

Min helg var min helg ;) Christian kom i torsdags och åh, så bra det kändes. Hade en trevlig och mysig helg tillsammans med honom. Synd bara att det blir lika hemskt som förra gången när han åker igen. Men det gick ju bra den här månaden, så jag hoppas och tror att den följande går lika bra. Egentligen är det väl bra att han drar igen, så att han kan komma hem snart.. :)
Ja, positiva tankar. Tyvärr blev det en dag mindre att umgås med honom, då han åkte hem för några timmar sen istället för i morgon. Synd.. Men bättre än ingenting, antar jag.
Nu får jag sysselsätta mig dom närmsta veckorna igen, då. Nejdå, det ska gå bra det här :)

Rekommenderas: Frack

Tell
*

RSS 2.0