Ibland händer bara skumma saker

Intressant helg...
Den enda fredagen på fyra veckor som jag har helt för mig själv, med absolut inget att göra - och jag hade så jävla tråkigt. Med absolut inget att göra, så har man inget att göra. Hade inte ens en hyfsad bok att skumma igenom. Hade redan snackat med alla i telefon när klockan va åtta, så det funkade inte heller. Vad gör man?
Jo, man stirrar på tvn i några timmar, så totalt ointresserad att man inte ens vet vad man tittar på. Sen går man in och stryker en tvätt, bara för att man ser att den ligger framme och man har inget bättre för sig en fredagskväll. Efter det så kollar man musik på datorn. Sen kollar man musik åt polare på datorn. Sen så sitter man och stirrar på datorn, som om den öppnar munnen och en brilliant idé poppar ut. Inser att datorn inte är så pratglad och reser sig därför och går ut i rummet. Väl där stirrar man på tvn en stund till utan att veta om den är på eller inte. Då gör man det ultimata; man tar på sig jacka och skor och stövlar ut. Väl ute messar man en polare och kommer fram till att en ny religion vore en riktigt bra idé. Sen går man och lägger sig tidigt - typ 12 - för att bli ryckt ur sitt slummer en halvtimme senare av sms-skickande pojkar.
Ja, det är det man gör.

Resten av helgen va mer intressant, kan man väl säga. Men jag vet inte ens vart jag ska börja, så jag tänker inte göra det. Tuff, men mysig, lördagsnatt. Och en klockren söndagskväll! Du vet vem du är... ^^

Rekommenderas: Grill

Fairytale*

Vem fan namnger gator?

Haha...
En polare kör bubil och så ringde han till mej och frågade om en adress. Jag sökte på hitta.se och fann Mekonomen i Falun. Vill ni veta adressen?
Ryckepungsvägen 1. Jo, det är seriöst. Rycke-pungs-vägen. Ryckepungsvägen. Tror ni att jag dog eller? xD
Sen visade det sig att han bara drev med mig. Han visste redan adressen. Haha, nästan bra att han gjorde det - annars skulle jag ju inte ha hört talas om den :P
Min dag vart väldigt bra, fastän det regnar.. :D

Andra roliga gator är ju Snoppetorpsvägen och kvarteret Negern. Fascinerande sånt här ^^

Rekommenderas: William Fichtner

Oops*


En gång till

Yo, bros...
Just nu sitter jag och har otroligt tråkigt, så jag tänkte att jag kanske skulle sammanfatta vad som har hänt sen sist. Väldigt mycket, antar jag, med tanke på hur länge sen det var sen jag skrev sist. Så det blir nog inte ens allt.
Skolan har ju börjat, och det är väldigt skojigt. Jag har redan kommit på projekt och så - fast jag inte rikigt är säker på hur jag ska göra. Men det kommer väl som en brilliant idé när jag ska gå och lägga mig nån dag.
Man kan ju hoppas att det blir ett bra år. Nu när man är trea så får man väl bossa lite, inte vet jag ^^

Jävel va duktig jag har varit den här helgen, jag har träffat massa folk och hela familyn och massa såna där saker.

Rekommenderas: The last house on the left

Firefly
*

RSS 2.0