R.I.P Michael Jackson...

Han dog...
Igår satt jag vid datorn i godan ro och höll på med dittan och dattan. Plötsligt får jag ett mess från Li där det står "Michael Jackson är död! :(" Min omedelbara reaktion vart: blankt... "Va?!" Alltså, fattar ni. Michael Jackson! Det är ju fan Elvis, nästan! Han har ju typ alltid levt. Eller, under min uppväxt i alla fall. Men det va väl dags att han kolade och helt enkelt lämnade musiken efter sig. Han mådde ju tydligen inte bra under sina sista år, så vem vet? Det kanske är för det bättre. Ändå, det känns nästan osant..
Han är King of Pop och kommer alltid att vara det, precis som Elivs alltid kommer vara The King.

Usch, va sentimental man vart. Men det är ju så, en idol som dör är inget man tar lätt på. Hans musik är ju den bästa.

Rekommenderas: Billie Jean, Dirty Diana, Beat It med Michael Jackson

Rest
*

Ibland så snurrar det i huvudet

Det kanske inte höll så länge...
Jag kanske skriver lite ändå, men det betyder inte att det är vettigt. Just nu sitter jag och snorar med en huvudvärk som heter duga och känner mej allmänt görkrasslig. Då får man trösta sig med ett blogginlägg där man kan klaga på allt.
Och så bakar mona bullar och lukten luktar gott, men får det att vända sig lite i min mage och jag kommer antagligen inte kunna äta dom sen.
Jo just det, en sak till.. Här sitter jag på den finaste dagen på skitlänge och är förskyld till döds! Är livet rättvist? Är påven jude?

Nu är det i alla fall fint, och jag hoppas att det håller. Min chef ringde igår och stre lite. Det kom sig att hon ville ha dit mig på torsdag och arbeta lite. Ni skulle höra min invända suck. Tänkte ju åka till Karlskoga på onsdag! Men, det ger ju pengar och jag slutar ju såppas tidigt att jag kan åka på torsdag eftermiddag :)

Rekommenderas: Seasons of love

Fall*

Good

Funderar...
Och jag tror att jag snart ger upp det här med bloggning.. I alla fall för nu. Palla skriva nåt, för det finns inget vettigt att skriva.
Tittar in nån annan gång ^^

Rekommenderas: Blåbärspaj

Undano
*

Liseböörg och Göteböörg ! :)

Skolan igen...
Men snart är det slut. Idag är det i alla fall filmvisning.

Kom hem från Götet igår - hade väldigt roligt :) Jag kan säga att vi va med om allt där. Okej, kanske inte allt, men det första va när vi stod i Lisebergsbanan. Då stannade dom upp allt och sa i högtalarna att dom bara skulle hämta ett till tåg. Jaha, tänkte vi. Varför inte? Och då - helt plötsligt - åker väggen in i väggen! Eller, ja ni fattar va jag menar ;) Det va lite coolt i alla fall, för det visste jag inte att den kunde göra.
Sen, när vi gick till SpinRock så ställer vi oss i kö som alla andra. Snart ser vi att en del tittar upp mot ett träd, så vi undrar vad dom tittar på - det mänskliga nyfikenheten, hört talas om den? I alla fall, Lisa såg det först så hon pekade åt mig. Snart såg jag nåt oranget som glimmade i trädet en bit bort. En Ipod! Nån idiot hade sin Ipod med sig när han åkte och tappade den så hörlurarna fastnade i trädet under - snacka om bonntur! Han kom i alla fall ner och letade efter den i buskarna och sen märkte hans kompisar att den va i trädet ^^ Dom va för korta för att nå den, men då kommer en liten hjälte ur publiken. En liten kille erbjuder sin lilla vikt, så de lyfter upp honom och Voila! Ipoden är räddad och alla applåderar. Snacka om spänning :P

Nu kommer jag inte ihåg nåt mer  - jo, vi såg Tony Rickardsson. Eller, Lisa såg honom - för jag hade ingen aning om vem det var ^^ Och Hang-hai, va rätt okej - ganska rolig.

Rekommenderas: Meg Cabot

Obladi
*

Helgen är här !!

Nu har jag...
Sitter på bibblan och har tråkigt. Läste precis ut en bok så nu har jag inte så mycket att göra, än att blogga... Jag vet, sitter på bibblan och läser bok - hur nörd får man bli. Men jag är nörd och det står jag för :)

Det är så jävla lite att göra i skolan nu. Den här veckan har varit händelselös i bött och då är det hemskt. Okej, i tisdags klippte vi film och skrev en låt, men det va inte så ansträngande egentligen. Idag fick jag och Li en uppgift i texten att skriva om nåt löjligt som att ha koll på process och kostnader i reklam och sa att vi hade nåt att göra resten av dagen. Visst, tänkte vi och gick till skolans bibliotek och försökte vara lite effektiva. Goggla lite och skrev lite text. Sen insåg vi, men hallå!! Jag har ju haft praktik på en reklambyrå. Pucko!! Så jag offrade mig och ringde upp min kära gamla handledare och stré lite med honom.
När jag la på tog jag datorn och lite bidoom och bibang och baboom och szwisch så var det klart. Det hela har tagit cirka gurka en timme. Åh, du ljuva värld. Så sen hade vi tråkigt igen.
Efter en stund kom jag på att vi kunde exportera ut filmen och sen gick vi ner till bibblan och nu sitter vi här och inte pratar med varandra ^^

Rekommenderas: Google

Coke
*

Hipphipphopp

Nu är jag vaken...
Har sovmorgon till 12.15, så jag sitter här och knappar lite på datorn. Fråga mig inte varför jag inte sover - det kan bero på att det är viktigt att inte sova för länge, för då blir man trött. Eller så beror det på att jag ska käka lunch i skolan med en polare. Eller för att en annan polare - du vet vem du är ! - väckte mig när jag sov så skönt. Men som sagt, fråga inte.

Igår va jag och Li väldigt duktiga och både skrev en låt och klippte en film. Och nej, inte en chans att jag sjunger i den låten - det får min kollega stå för ^^ Men det vart faktiskt bra, fast jag är tveksam att någon annan än vi kommer garva åt den när det visas. Vi är lite småskumma, det kan jag stå för.

På lördag blir det Göteborg!! Och på söndag Liseberg !!! Och på måndag slipper jag skolan!! Oh, fan! Jag kom på att vi ska ju exportera ut filmen på måndag. Hoppas Li klarar det själv, men det antar jag eftersom hon är bättre än mig på det där, utan tvekan.

Rekommenderas: Sventoppen (Ute snart på youtube.com)

Laugh
*

RSS 2.0