Fredag, Lördag, Söndag, Måndag

Min helg har varit någorlunda aktiv. I fredags... eh, jag kommer inte ihåg va jag gjorde. bra minne. jaja, det va tydligen inget intressant, för då borde jag ha kommit ihåg det.. I lördags slöade jag som vanligt, och åkte sen upp till hallen för att plocka upp lilla Ida innan vi käkade på Sibylla för att sedan köpa cider och popcorn och tillslut komma hem till mig, utan att ha något att göra. Så, vi gjorde lite dittan och dattan - utan att gå in på vidare förklaring, är jag inte stolt över vad vi gjorde x)
Det blev tidigt i säng - 1-tiden nån gång - och tidigt ur säng - 9-tiden nån gång. Seglade iväg till Karlstad där Ikea fick ett litet besök. Tydligen behövde jag väldigt många saker, så det blev dyra pengar på grund av mig *oops*
På Bergvik inhandlade jag en gulish tröja och väldigt söta örhängen :D
Sen envisades ju Ida med att vi skulle skjutsa hem henne - hon tjatade hela tiden. *visselivissel* Inga lögner i denna blogg inte :) Men det va ju tur att vi skjutsade henne, för annars skulle jag inte ha fått mina vackra skor.. eller shortsen :)
Bra helg, helt enkelt.

Jobb, jobb, jobb = Pengar, pengar, pengar. Så enkelt är det.

Idag finns det att göra hos mig för alla som vill - måla staket, klippa gräsmatta, montera ihop skrivbord och säkert nåt mer. Antagligen ska jag måla, men det kan nån annan gärna göra :?

"Allt blir inte alltid som det ska"

Denise Fis


Hund

Livet är tufft när man är liten. Nu har min lillebroder lämnat nästet och flugit hem till mamma, så det är jag kvar i detta lilla samhälle. Sitter och studsar med hans studsboll och filosiferar över livet - det är inte mycket som visar sig. Katt
Det värsta med filosofi är att mina naglar, Katt, kortas av, speciellt på högerhanden - och snart över till vänstern för att högern har gjort sitt i spelet.
Men å andra sidan så är filosofi inget att ha, så vi droppar det ämnet och övergår till något annat totalt ointressant. Katt

Imorse vaknade jag upp av att någon körde upp på grannens grusgång och folk öppnade sina munnar och blev till tjattrande, kvittrande och kacklande fän - inget trevligt sätt att vakna på, för jag höll på att få en hjärtattack. Trots detta missöde klarade jag mig undan en 'vakna på fel sida sängen'-dag (högern btw) Katt, och lyckades sova en timme til och sedan ta mig upp för att steka ett par ägg. Efter någon timme körde min kära mor upp på grusgången och hela familjen (förutom jag, *hrm*) lastade in brorsans Katt kartonger i bilen. Som tur är har jag inga känslor, annars kanske de kunde ha blivit tårögt. Nejdå, det va inte så farligt - det blir ju lungt och skönt här hemma x)
Nu ikväll blir det inga tråkigheter. Drunka cider och... eh, nånting mer blir det väl... öppna kaspsyler och jag ska i alla fall käka godis, mm Mumma :D Katt

"Give me a C... C! Give me a A... A! Give me a T... T! And what does that spell? Dog!"

Carpe Diem

Sommarjobb och sommarlovsfilmer

Hade min första dag på jobbet i tisdags, och nej Ida, pengarna räcker inte, sorry.
Det tog evigheter innan min hjärna fattade vad den skulle göra, och ungefär en och en halv tiominut senare la den av igen och lämnade mig ensam att kämpa på den gigantiska klädhögen - den påminde lite om Brago. Anyway, det kändes riktigt skönt att börja jobba, fast mitt sommarlov inte har varit igång så länge.

Tyvärr blir det ingen Arvikafestivalen för mig, men sörj ej mina kära kamrater jag kommer nästa år (troligtvis).

Några filmtips till regninga sommardagar (det blir nog ett antal):

Transformers - för den som gillar stora, farliga robotar från yttre rymden
Eurotrip - trevlig underhållning för alla med humor ner till knäskålarna
This is England - brittisk/irländsk/skotsk (tror jag) -film som ger en både leende på läpparna och tårar i ögonen
Run, Fat Boy, Run - otroligt humoristisk med med mycket att skratta åt
The Holiday - lite rolig, samtidigt seriös - värd att se helt enkelt
Disturbia - för den som vill se Shia LeBeouf spionera på grannar under sin husarrest
Moulin Rouge - sjung med och gråt i slutet
     Två äkta komedier
Life of Brian - "dö av skratt" är nog en bra förklaring
Dracula, Dead and Loving It - okej, död-delen kanske passar bättre in här - rolig i alla fall

Några egna visdomsord: "Gör aldrig tre saker i taget, du har bara två händer."

Love and Peace, Smile and

Nu då, Ida :)

Det är väl helt enkelt bäst att jag uppdaterar mig så att lilla Ida blir nöjd. Tyvärr blev det senare, när du redan är tillbaka i Sverige, men va gör det ;)
Min midsommar var helt okej, va med släkten i Kristinehamn, och jag kom på andra plats i vår årliga tipspromenad - jag vet, jag är bäst. Sen att jag fick lite hjälp av pappa som ringde under turen och att jag gissade på resten av frågorna, har ju egentligen inget med saken att göra ^^
Nu när jag kom hit till Karlskoga hoppades jag på att jag skulle få stanna en stund, men icke sa nicke. Nu blev det ju så trevligt att jag får jobba på tisdag - mitt hjärta tar ett Bumbibjörn-skutt av lycka. Njaej, kanske inte. Men, det ger ju pengar, och så kan jag ju alltid åka hit igen. Det blir nog ett lyckligt filmslut av det här tillslut.

Knappt så att man har fattat att man har sommarlov än - verkligen inte med det här vädret, är ett som är säkert. Har väl bara haft det i lite mer än en vecka då, men brukar det inte vara ett litet lyckorus i kroppen? Tydligen inte...
Jaja, man kanske ska sluta spåna om saker som inte har ett dugg med vett att göra. Det är nog nåt jag borde fundera på, att bli lite vettigare - för ibland är jag så korkad att jag inte förstår hur det gick till. Kanske ska använda hjärnan lite, lite mer.

När vett ändå kommer upp, så kan vi köra med lite latin: "Aliquando et insanire iucundum est" - Ibland är det skönt att få vara galen.

Nöjesfält och underbara sommarmornar

Helger är bra, speciellt när dom är på ett sommarlov - för då tar dom aldrig slut! :)
En bra start på lovet har det varit, yeay, och nu är det bara en dag kvar till Göteborg :D

Så, Liseberg, varför är det så roligt? Det är som att fråga varför är mat gott. Detta nöjesfält har varit sommarmål för mig i, låt mig se... väldigt många år, och jag måste säga att jag aldrig tröttnar. Jag trodde att jag skulle tröttna för länge, länge sen, men inte har det hänt, så jippie.
Jag skriver inget särskilt vettigt, men dom som känner mig vet att jag inte är särskilt vettig.
Låt oss nu ta en tyst minut för de som inte får åka till Liseberg och de som inte får njuta av vinden i håret när Balder susar omkring, eller den 73 sekunder långa hårfönen Kanonen, och de som inte får uppleva Kållerados eller Flumerides blöta dusch.
......-----......
Nu säger vi att minuten har gått och Jesus Kristus så tysta vi va under den.

Ja, nu har jag inte mycket mer att säga än bara några få grejer.

* Ha så trevligt i alla dessa länder och midsommarfirande utomlands Ida, det blir nog väldigt trevligt :)
* Jag ska till Göteborg imorn
* Trevlig midsommar allesammans - som är i helgen för den som inte visste det (jag gjorde inte det *hrrm*)
* Ha en riktigt trevlig sommar, och kom ihåg att inte komma för sent till era jobb.
(Första skoldagen är inte lika viktig, sov lite extra länge, sommarlover kan ha varit tufft ^^)

Och för denna sommar behövs visa ord från Nalle Puh:

"Om du försöker ignorera en knackning på din dörr, skrik då inte "nej!" när någon frågor "Är någon hemma?"."


Sommarlov

Yes, om tre timmar är det sommarlov, sommarlov! Ska snart hoppa på en buss som ska köra alla kära små ettor till en liten öde plats och ge oss fika och sysselsätta oss med något - vi får ju inte plats i hallen så :)
Det värsta är att denna dag är otroligt grå och jag har shorts på mig *burr* dum som jag är.

Kära elever som sitter i Sparbankshallen, mobba inte min pappa när han kommer upp och delar ut ett stipendium sen - han kan inte hjälpa att han är som han är. Men när ni ser honom kanske ni förstår varför jag är som jag är ^^
Nej, nu är jag elak, min pappa är så skojig så.

"Lev livet, men sov gott"

Bye

Trötta ögon och ballar av stål

De senaste två dagarna har varit hemska! Jag är så j*vla trött att jag knappt vet vart jag är, och nu har vi städat klassrummet så jag är totalt jättetrött. Det är så synd om mig! :'( *uähh*
Okej, skärpning, nu gäller det att inte tappa foookuuus, inte... tappa... Oj, där somnade jag nästan - fatta vad trött jag är.

Jag kanske ska tala om vad jag hittade på i helgen då. Jag har... BADAT. Fatta vad gött det var, yeay. Har även umgåtts med min käre bror och i lördags kom Ida med sin cab, så vi cruisa lite grann. Och jag, mina damer och herrar, har fått Ida "Badkrukan" Knutsson att ta sitt första dopp, jag är så stolt att jag kan spricka. Kubbspel har det också blivit, har vunnit tre matcher av fyra, jag är bäst.

Igår blev mina trötta ögon ännu tröttare av tv-tittande och jag sjönk ner i en vaken dvala som jag alltid gör när jag är helt slut. Så alla program  blev blurry för mig, men jag hängde med i Outsiders: Makalösa barn, American Idol och  Balls of steel.
Outsiders blev källa till gapande mun, American Idol till skeptiska ögonrynkor och Balls of Steel drog sönder min käke.

Någon tog orden ur munnen på mig: "Frihet är att vakna trött klockan sju på morgonen bara för att upptäcka att det är lördag så att man kan dra täcket över huvudet och somna om."

zzZzz*

Tanketorka och sommarlov

Nu ska vi se här, vad är intressant att skriva om..? Ingenting egentligen, för min hjärna är ganska tom nu så tätt inpå sommaren. Jag sitter bara och funderar på vad jag ska göra. Det kommer inte upp så mycket, men först och främst blir det ju såklart Liseberg, allas vår nöjespark. Sen har jag sommarjobb hela juli, så då är det väl inte mycket att göra förutom på helgerna - då blir det Karlskoga eller någon annan utflykt :) Måste säga att jag ser fram emot att börja jobba, fast det bara är tidiga mornar *snark* Innan det är det faktiskt midsommar, och då ska jag till Kristinehamns-släkten, skojit skojit.
Eftersom jag bor väldigt nära sjön, blir det väl mycket bada - lalalala. Och nu kommer det mest komiska: ska börja springa i sommar ^^ nu höll jag nästan på att skratta och jag antar att en annan viss person - *hrmhrm*, "ohohoh" - viker sig dubbel om denna läser detta.

Ja just det, intressanta saker va det... *tänk**tänk* *trumma med fingrar* Hehe, det går inte så bra med tankegången, så:
Var vänlig återkom, roligare saker kommer inom kort.

Pinalister samlar faktiskt på kaspsyler

Och så tänkte jag att några ursäkter till att inte gå ut med någon: "Jag skulle jättegärna gå ut med dig..."
"... men jag vill inte."
"... men det är det min favoritreklam på TV."
"... men jag håller på att lära mitt marsvin att joddla."
"... men Kungen sade att han kanske skulle titta förbi ikväll."
"... men jag går aldrig ut på dagar som slutar på ´g´."
"... men jag måste stanna hemma och se om jag snarkar."

Smile*

Barfota förstärkare

Ska jag säga vad jag har gjort i helgen? Jag har varit i en stad som gör mig så glad att jag blir deprimerad; Kristinehamn. Gick förbi min gamla lägenhet, käkade på pizzerian under den - personalen kände igen mig :') - handlat på coop hundra meter bort och vart i skateparken där jag spenderade nästan en hel sommar. Minnen, minnen...
Men streetfestivalen va bra, många duktiga pojkar som rullade på en bräda. Fotade lite, men eftersom kameran inte vill som jag blev de ju inte så bra. Fast man skall ju icke misströsta för detta simpla felsteg. I det hela blev helgen väldigt lyckad, med vilsegågna taxichaufförer, sociala redbull-bjudare och högtalare-klättrare sångare.

Nu finns det bara en sak jag längtar efter. Det är inget annat som ska stå i vägen för det, tiden känns lång tills det kan hända. Jag får hjärtklappning när mina tankar vandrar åt det hållet, jag kan knappt koncentrera mig på mina uppgifter. Jag vågar inte tänka på det för mycket, för det kanske inte kommer att hända då. När det väl händer är det slut med en fingerknäpp, utan att men fattar vad man har gjort. Jag längtar efter detta så innerligt att min hjärna går på högvarv så fort någon nämner det. Det finns bara ett ord för min längtan och det är SOMMARLOV.

Staketmålning here I come! Målade staket igår, så mina händer och armar är ganska vita. Ska fortsätta idag, men det blir nog senare, för det är så jävla varmt ute. Det går ganska segt, men med musik och lite glatt humör så går det skitbra.

Ta råd från vår förra stadsminister, Göran Persson: "Allt du säger skall vara sant, men du behöver inte säga allt som är sant."

Feel the fever
D

                 



RSS 2.0