Star struck from heaven

Salig...
Snart kommer han hem från landet ingenstans. Torsdag för att vara exakt. Känner mig rätt nöjd med det.. Eller, vem fan lurar jag? Känner väldigt, otroligt nöjd med det! :D
Jaha... Arbetar, som vanligt. Trivs lagom med livet. Blir bättre i oktober/november någon gång. Nädå, man ska inte klaga, för då blir man en grinig gammal hagga som ingen tycker om. Och sån vill vi ju inte bli, nej nej. Fast... Om man blir känd som en sådan, så behöver man ju inte alltid vara trevlig - folk förväntar sig ju att man ska vara otrevlig, som oftast. Skönt liv... Jag babblar för mycket, som vanligt. Det är det alla älskar med mig :) Eller, var det det som får dom att vilja köra spagettislevar i ögonen på sig själva?...
Apropå spagetti - jag såg en film om Alexandria nyss, förut. (Ingen aning vad det har med pasta att göra, men jag är rätt förvirrad) Då handlade det om när kristendomen blev godkänd och de började slå tillbaka på hedningarna. Bull-fucking-shit! Okej, hedningarna börjar först med att anfalla - men bara för att en kristen försökte bränna en av deras på bål - men sedan satte kristfansakpen igång med värsta förstörelsen av Alexandria-biblioteket, och slaktade folk som var i deras väg. Resultatet - de enda som blev godkända att vara där och utöva sin tro var de kristna och judarna. Några år senare - nu verkar judarna vara i vägen. Först börjar dom trakassera Jesus mördare, varefter de slaktar dom totalt. Därefter börjar ledarhelvetet läsa ur Skriften och jag håller på att verkligen kasta TVn från balkongen. Snackar om att enligt Gud, skulle kvinnor vara underlägsna männen och de män som förlitar sig på kvinnor är svagsinta, går inte att lita på och förtjänar att straffas. Sen så stenar de en kvinnlig filosof, för att hon har sitt eget tankesätt - alltså, för att hon var smartare än dom.
Okej, missuppfatta mig inte - folk får gärna ha sin egen tro och utöva den bäst dom vill. Tills det kommer att påverka andra till en grad att de skadas. Då räcker det. Är det ett medvetet val, visst - men när det kommer till att diskriminera andras levnadssätt och inte acceptera att alla inte är som en själv, då blir jag förbannad. Skulle vilja ta tag i puckona och skaka om dom tills allt skakar rätt. Ja, jag vet, jag säger emot mig själv - jag tycker att folk ska få tro det de vill, men ändå vill jag hindra dom från att göra det. Men jag fattar vad jag menar, inte mer sagt om det.
Och det var allt för den här gången - jag lämnar en åsikt oavslutad, för om jag fortsatte skulle det här tangentbordet gå sönder.
Rekommenderas: Fruktsallad med chokladflan.

Discuss*

RSS 2.0