Helgspecial

Nice...
Trevlig helg i sällskap med trevligt sällskap. Startade med bra musik och dans, övergick till film och bowling och film och slutade med lite sömn. Bra var det :)

Är nu i Karlskoga igen och det känns skönt. Vill så klart vara jättelat och stanna hemma från praktiken hela veckorna, men det kan jag ju inte. Dessutom skulle det bli otroligt långtråkigt, så jag klarar mig nog med att gå iväg till CTV.
Just nu sitter jag och väntar på att min Mr Man ska pallra sig hit. Han drack lite mycket igår och har varit lite bakis, så jag får väl va snäll mot honom ikväll. Eller inte... Ja, jag väljer nog det senare alternativet - det låter roligare. Och mer givande. Ja, vi säger så.

Rekommenderas: Corona med lime

Patriot
*

Somewhere where I'll be

Tro inget...
Skrev den där föregående i ett ögonblick av att vilja skapa något. Ville leka duktig och få fram känslor i en text. Lyckas jag? Ingen aning. Den som vill kan väl berätta.

Hm. Helgen har varit skön. Lugn, som vanligt när jag är med Christian, men skön. Vet att han inte vill sitta still som vi oftast gör, men det finns inte så mycket att göra i Hallsberg - eller nånstans - som inte kostar massa pengar. Då kan man glo på film, käka gott och ha det mysigt istället :)
Två veckor tills jag får träffa honom igen.. Jobbigt. Men nyttigt, så klart. Alltid nyttigt för oss just nu.

Sunne till helgen. Då blir det fest! Ha, nejdå, men det ska bli kul tänkte jag i alla fall. Och nej, du får inte veta vad vi ska göra. Mysig helg, kan jag bara avslöja ;)

Rekommenderas: Nära & kära

Inter
*

Droppar

Varför regn?
Inte nu, tänker jag surt medan jag springer mot skyddet av ett stort träd. Kvällen började bra. En stor fest har ordnats för alla som ville delta och det är min födelsedag. Inte för att festen är för mig, med det känns bra att låtsas som det. Ingen firar någonsin mig, inte med någon fest. Konstig nog firar de Denny med en fest och ändå är vi tvillingar.
Jag pustar ut under trädet. Det är få droppar som når mig här. Efter bara någon minut hör jag något komma åt mitt håll, mot mig. Jag blundar. Vill inte veta vem det är. Vill inte att någon ska se mig. Fotstegen stannar. Det låter som min besökare står i regnet, precis utanför trädets skyddande grenar.
"Mary?" Och ljudet av den ömma rösten får mig att kollapsa vid trädets fot. han har ingen rätt. Ingen rätt alls.
Jag säger inget. Vill att han ska gå samtidigt som jag bävar inför att lämnas ensam. Han kommer närmare. nu känner jag hettan från hans kropp. Gå! Stanna! Försvinn! Kom! Jag är så kluven. Vet inte vad jag vill, vad han vill.
"Mary", säger han igen, fast denna gång är det inte en fråga. Det är en inbjudan. Han är så nära nu. Mina ögon är fortfarande slutna, men han är där på riktigt.
En hand rör min kind och jag öppnar ögonen. Äntligen får jag se på honom. I hans mörka ögon finns en fråga, tusen frågor. Och dom säger att han är min. Jag är hans, har alltid varit utan att veta om det. Men han är min. Min alldeles egna.
Och jag kan inte ta honom. Jag får honom inte. I samma ögonblick som jag tänker tanken vet jag att det är sant. Och det förstör mig. Bryter ner mig i små bitar. Det enda som är helt är kinden där hans hand fortfarande vilar. Mina ögon sluts, jag är trött...
"Jayden", mumlar jag. Det känns i hela min söndertrasade själ när jag yttrar hans namn. Jag vill säga det igen, igen. Varje dag. Men jag kan inte. Mina händer knuffar på honom, samtidigt som fingrar sluts kring framdelen av han skjorta. Jag kan inte få honom, men jag vill. Herregud, vad jag vill.
Plötsligt pressas kalla, blöta läppar mot mina. En kropp pressas mot mig och jag blir varm. Allt trasigt läks och inga ärr lämnas. Hela min själ skriker "Min" innan mitt förnuft återvänder. Jag knuffar bort honom, reser mig och rusar ut i regnet. Nu har jag fått honom. Men jag kan inte ta honom.

Jag är nöjd. Idag.. ;)

Ofta...
I morgon är det sista dagen på KT :) Jag trivs rätt bra med det. Idag var min andra och tredje artikel med i tidningen och på lördag kommer en fjärde. Det är faktiskt lite roligt, för jag trodde aldrig att dom skulle publicera något som hade skrivit. Jag menar, jag kan ju knappt ens blogga ^^ Men tydligen dög det - med vissa ändringar, men inget som ändrade hela artikeln.

Helgen får bli lugn och skön, har jag bestämt. Men ska till min hallsbergare, så jag vete tusan om jag kommer få rätt. Ska jag i alla fall sova. På natten... Okej, jag ska äta kött! Det vet jag att kommer få, för han tycker också om det ;) Annars ska väl han fixa lite bilar och grejer, så jag får väl städa - som vanligt. Men jag klagar inte. Jag får ju faktiskt mat, plats att sova och han hämtar och skjutsar mig från och till Örebro - och ibland i Karlskoga. Så det minsta jag kan göra är faktiskt att städa och tvätta och så medan han gör annat. Det är ju inte som om jag har något bättre för mig, eller hur?

Rekommenderas: Varmt bad

Urban
*

Religion

Under konstruktion...

Tisdag: Filmdag
Onsdag: Förvillelsedag
Torsdag: Förnekelsedag
Fredag: Skylla-ifrån-sigdagen
Lördag: Despöch
Söndag: Speciell vilodag
Måndag: Vilodag

Gyllene Regel: Varför inte?
Hedersmedlem: Gräsklipparmannen

Du skall icke dräpa - förutom irriterande myggjävlar.
Du skall icke cykla på gropig grusväg medan du skriver sms.
Du skall icke svära i närheten av en svordom.
Du skall blablabla.

Om du är riktigt sugen - gör något åt saken.
Ge dig inte på hårda saker - det slutar bara med att du får saft i ögat.
En fyra för tre är bättre än en tvåa för fem
Gör slag i saken, men ta inte sönder den.

Förslag? :)

Helgen är min

Ensam...
Jaha, då är man ensam igen för en veckas tid. Okej, ensam och ensam, stämmer väl inte riktigt - men saknandes igen. Helgen har varit lugn med båda männen i mitt liv hemma - bror och pojkvän. Vart inne och glott på film och liknande, båda har jävlats med mig, precis om de brukar göra. Allt har varit som vanligt alltså. Jävla synd att det tar slut så fort bara... Christian drog för några timmar sedan och Alex drar om några timmar. Så man blir ensam igen.
Och Fru Lund kommer ju inte tillbaka förrän jättelänge och ingen bor ju här. Okej, jag har annat folk att ringa till, så jag ska väl inte klaga. Men ändå - jag vill klaga.

Och en till vecka på KT väntar. Jag hade rätt om att det inte var min grej. Tragiskt att man verkligen inte vill till sin praktikplats. Jo, det är helt okej medans jag är där, men att komma dit är ju problemet. Det är sååå jobbigt att kliva upp ur sängen när man verkligen inte vill dit man ska. Men, så är det väl att vara vuxen.

Måste till Sunne någon gång också...

Rekommenderas: En varm dusch

Obsticle
*

Tortuga

Slutet...
Nu är det slut på det roliga. Idag är det söndag och det enda jag har att se fram emot är... Nästa helg? Tja, det kan man väl säga. Okej då, jag har ju det rätt gött. Jag är ju faktiskt i Karlskoga hela veckan, och nästa, och nästa, och nästa. Så jag ska inte klaga. Men måste säga att jag inte känner mig ett dugg taggad för praktik på KT. CTV ser jag fram emot som fan just nu, men KT skulle jag helst slippa. Hoppas bara att jag bevisar mig själv fel där. Jag ska ge dett några tappra försök. Det är ju bara två veckor. Men är riktigt taggad för CTV - bara för att jag inte har någon som helst aning om vad jag kommer få göra där :)

Det är kallt! Har varit hos Christian nu i fyra dagar och jävel vad kallt han har hos sig. Och det blir ju inte bättre av att man går utanför dörren. Men vi har klarat oss rätt fint ändå - värmt varandra ;) Men ska snart hem och det känns ju mindre bra. Skulle helst vilja vara kvar ett tag till. Länge till... Men men, det kommer inte hända än på ett år eller så, och det får man väl leva med. Han åker iväg en vecka nu, men får i alla fall träffa honom till helgen.

Saknar lite kompisar nu. Har som sagt vart här ett tag och innan det så hade jag inte mycket tid  och jag känner mig riktigt dålig att jag inte har tagit mig tid att umgås mer. Jag får fan ta och skärpa mig. Skärpning!

Rekommenderas: Snickers-glass

Glow
*

Let's boogie right

Lugnt...
Det känns rätt gött nu. Jag har läst ut två böcker på typ tre-fyra dagar och det känns verkligen som om jag är på väg tillbaka. En bra bok får mig alltid lugn och min hjärna slutar snurra. Det är så skönt att på känna så ibland, när nästan allt annat omkring en är kaotiskt. Men, vad är livet utan kaos. Mitt kaos är i alla fall organiserat. Enligt mig, i alla fall ;)

2010 känns inte så mycket annorlunda än 2009. Kommer inte riktigt ihåg mitt 2009. Ska försöka. I början hände inte mycket. Praktik och Buddy Holly. Sommaren var kort och lång på samma gång. Göteborg, jobb, jobb, sol, jobb, jobb, jobb, Uppsala, jobb, Malmö. Sjukling till polare - men lite Charlottenberg vart det också. Sedan började skolan igen och mitt största äventyr hitills. Bara någon vecka in på skolåret träffade jag min pojkvän och sedan gick allt otroligt fort och nu sitter jag här, år 2010, och vet inte riktigt hur jag hamnade här. Men, varför ska man veta allt? Tråkigt livet skulle vara då. Så välkommen, det nya året! Jag vill bara leva och leva gott - på alla sätt och vis.

Rekommenderas: Marabou Daim

Correct
*


RSS 2.0