En till två månader

Borta...
Skolan är som vanligt, mycket att göra med egentligen ingenting att göra. Och då får man inte lust att göra nåt och då bilr det inget gjort. Hm.. Ja, det är inte mycket att göra åt saken än att bita ihop. Jag menar, det är ju inte mycket mer än två månader kvar. Det som pockar på mest uppmärksamhet är väl projektet - måste verkligen skriva klart den där boken. Jobbigt, jobbigt, men det är något som jag ska tvinga mig till. Jobba, jobba ;) Och köra, köra - körkort måste, borde, fixas innan studenten också. Oh, herregud.

Och så var man ensam. Min käre Christian har lämnat mig och åkt för att kriga. Nejdå, han har inte direkt lämnat mig och han ska inte precis kriga. Men han har lämnat Sverige för att fixa och trixa i Kosovo - viktig och riktig han, serni :) Usch, det har bara gått en dag och det känns redan riktigt tomt. Min telefon låter inte så mycket... Som tur är får han faktiskt ringa gratis därifrån, men det händer ju inte varje dag det heller. Vi får helt enkelt värna om de stunder där vi faktiskt hör av varandra. Men det kommer gå bra - han är ju inte borta 7 månader i sträck. Han kommer ju hem om en månad, som närmast :)

Rekommenderas: Sheldon

Tick
*

Something dull

Ibland...
Ja, jag sitter lite själv här. Inte jätteroligt, men känner att det kanske är okej - eftersom man inte alltid måste umgås med folk. Även om det är bra mycket roligare. Aja..

Skolan har börjat och börjat ordentligt. Nu vet man att det inte är lång tid kvar - bara en massa veckor. Projekt, film, engelska, svenska, samhäll, ARL, söka jobb, söka skola, söka hjälp. Nej, kanske inte hjälp, men inte långt ifrån. Jobbigt att vara student som snart är icke-student. Mest är man väl orolig över jobb, men känner ändå att man får ta det som det kommer. Det är ju inte som om jag inte ligger i och söker. Men, det finns ju mer än jag som letar nu. Jobbigt, jobbigt. Men men, jag ska inte klaga.

Lördag blir det Enköping till min käre bror som gör lumpen där - ska skratta lite gott åt honom ;)

Rekommenderas: Kläder

Time
*

Wohoo, skola!

Tillbaka...
Då har skolan börjat igen. För typ två dagar sen, men vem håller koll? Jag, tydligen.
Jaja, det är faktiskt rätt skönt att vara tillbaka. Man vet ju hur allt går till där borta, så man behöver inte precis anstränga sig. Fast, det är verkligen dags nu - att anstränga sig, menar jag. Slutspurten på skolan nu och sedan är det ut i arbetslivet - inget lek och stoj, ingen lathet längre. Här ska arbetas för upphället, tamejfan!
Synd bara att man inte vet vad man ska göra efteråt.. Äsch, man kommer väl på nåt :)

Rekommenderas: The Princess & The Frog

Castle
*

En gång är tre gånger

Trött...
Det har inte blivit mycket sömn i helgen, vilket säkert är mitt eget fel, så vi skyller inte på nån annan tycker jag. Fast sömnen inte tycker om mig så har det ändå blivit en bra helg.
Hade en trevlig dag i Örebro med min kära Fröken Lund, med shopping och bio. Alice in Wonderland! Den var riktigt bra. Älskar Tim Burton och Älskar Johnny Depp - så jag var rätt lyrisk där inne i biosalongen. Dessutom var animeringen inte helt värdelös heller, och Helena Bonham-Carter är ju alltid lika strålande hon också. Bra bra, helt enkelt :) Hela den dagen var trevlig och rolig, efteråt kom lille Christian och Anders och hämtade mig - synd bara att inte fröken kunde följa med, men det får bli en annan gång ;)

Okej, gårdagen var lite deppig. Åkte hem till Karlskoga och kände mig helt värdelös hela dagen, tills Alexander erbjöd sig att dra med mig till sina polare - då sa jag väl okej då, och så mådde jag lite bättre sen. Tackar för sällskapet, allesammans :)

Rekommenderas: Kostymfilm

Snowing
*

RSS 2.0