Clowns in the air

Se där, ja...
Nu sitter jag i soffan i min mors hem. Kom till Närke i måndags och Boy, am I glad about that (!) Då åkte vi ju till Hallsberg, för Mannen skulle fixa min fars bil. Tog lite längre tid än planerat, så jag hunnde inte va med min käre polare Lund, så det blev ju så att jag stannade kvar ute i bushen. Vingåker blev det då, igår. Det var trevligt, med två av hans polare - som är väldigt trevligt fôlk. Jag köpte inget, för det kan man inte göra om man inte har några pengar - det vet jag. Men chauffören köpte för nära 4000 svenska kronor. Jag tappade hakan och fnissade lite åt honom, för han insåg när han betalade att "det kanske blev lite dyrt". Men nu har han kläder för typ två år framöver och då behöver han ju inte köpa nåt mer tills dess. Smart, egentligen.

Snart är det 2010. Idag är ju 30:e - vilket, insåg jag precis nu, betyder att jag och min Mr Man har varit tillsammans i 4 månader :) - så det är hela en, eller två dagar kvar. Jag vet inte hur man räknar.
Vad händer 2010 då? Tja, jag tar studenten medans min pojkvän är nere i Kosovo och krigar - typ, han ska meka och bogsera och sånt där. Praktiken är ju först i två månader. KT och CTV, here I come! Sen, sommaren betyder ju arbete och efter sommaren betyder ju att man måste komma på vad man vill göra med livet. Åh, hallå, ursäka? Vad vill du göra med ditt liv? Hm, tja, du, jag vet inte. Kanske komma på vad tusan det är man borde göra! Usch usch, vill inte tänka just nu. Senare kanske..

Rekommenderas: Kläder

Fanatic
*

Jinglebells all around

Slut...
Nu är Julafton och allt vad har med det att göra slut. Känns inte riktigt så, eftersom jag aldrig hittade julkänslan till att börja med. Fast, just det, ska ju till Sunne idag och få julklappar. Hm... Nä, fortfarande ingen julkänsla. Alls. Äsch, den kommer väl nästa år. Vilket snart är. Om bara några dagar är det 2010! Hm, ingen nyårskänsla där heller. Happ, man får väl leva med sånt antar jag ;)

Jul har i alla fall varit bra - firade med min Mr Man, så det var väldigt mysigt. Fick en spikmatta av honom, och den ska jag verkligen testa. Något jag verkligen behöver, antar jag.

Rekommenderas: LA Ink

Tragic
*


Förälskelser

Snart så...
Det känns såå gött att det är lov nu och ännu bättre att jag knappt behöver se Sunne på 9 veckor. Sitter i Karlskoga och trivs med livet. Okej, jag är lite sjuk - men jag mår ändå bättre av att bara vara här. Jaja, nu ska man inte hålla på och mobba vissa ställen mer än andra.
Om typ två timmar så blir det avfärd till Hallsberg. Det känns ännu bättre än att vara i Karlskoga, just nu, så det kan ju tänkas hur bra det känns. Och det beror nog inte så mycket på Hallsberg som vad (eller vem) som finns där :) Ska spendera några dagar där innan han följer med till min morbror + släkt på jul! Jag hoppas alla klarar sig med alla lemmar och sinnet i behåll.

Och så måste jag säga att jag har en ny favoritfilm. Avatar! Var på bio igår och vart helt jävla såld. Otroligt, helt otroligt. Mitt filmhjärta är helt nu. ;)

Rekommenderas: Kött och pommes frites

Passion
*


Klarar man sig, så överlever man

Handen på hjärtat...
Har insett att bloggskrivning är helt okej, så länge man får skriva när man själv vill och hur man själv vill. En blogg är ju den morderna dagboken. Ett plats där vissa öppnar hela sin själ och lägger ut den för alla att läsa och uppleva. Nu för tiden duger inte den gamla hederliga dagboken med ett litet lås på - för där finns inga tangenter. Men jag säger inte att det är fel. De som behöver skriva av sig och bryr sig inte om vilka om läser det, så får dom det. Eller andra kanske vill att det ska läsas, så dom vet att någon annan vet deras bekymmer. Eller så använder man bloggen till att skriva om vardagliga saker som man egentligen vet att ingen bryr sig om, eller kanske nån bryr sig om. Jaja, vad vet jag om andra människor och deras bloggar.

Jag är lite skum. Förut läste jag en bok som min käre broder, och den va Jättebra, och så kom jag till ett lite sorgligare ställe och det var spännande och tragiskt och var helt inne i storyn och så kände jag något på min kind. Några tårar kom rinnande och kände mig lite löjlig. Fast kan man gråta till film som inte är hälften så beskrivande som vissa böcker, så kan man väl gråta till en bok. Och så vart jag lite ledsen - dock utan tårar - när boken tog slut. Men nu ska man hitta en annan att läsa och kanske blir det en komedi.

Snart är det lov! Och efter det sju veckors praktik. Och efter det en veckas lov till. Jag är lite smått överlycklig ;)

Rekommenderas: Kärlek

OXOX*

Guldtia

Jag vet...
Vart lite deppigt förra gången, men idag är det bättre. Jag behövde en lite deppdag - speciellt när jag va så jävla trött. Men men, sånt är livet.
Idag är jag lite krasslig, så jag stannar hemma och jobbar. Tänkte till exempel skriva tills jag får ont i fingrarna, för det behövs ;) Sen blir det strandning vid telefonen och ringa halva Sverige efter praktikplats - det ska nog gå bra.

Men nu orkar jag inte sitta här och skriva onödiga saker. Jag vil ha pengar. Kan nån ge mej?

Rekommenderas: Kalas

Final
*

Bort i fjärran

Deppigt...
Just nu vill jag bara bort. Är riktigt trött på saker omkring mig som inte jag ska ha nåt med att göra. Jag vill att mitt liv ska vara mitt och ingen annans. Jag vill ha en egen fri vilja, men min hjärna säger nej till det. Visst, jag är fri att göra vad fan jag vill och snart gör jag det - men det är inte så jävla lätt när man har spärrar upp till månen som håller en tillbaka. Vi egentligen bara skrika ut allt - inte så att nån hör, utan bara få skrika. Det känns som om något sitter fast i strupen och bara vill ut. Men jag är rädd att om jag släpper lös det kommer det inte hejdas förrän det är klart och tynas bort. Och vem vet när det gör det.
Hata är ett starkt ord, men det krävs starka ord för att beskriva mina känslor för Sunne och mycket saker inom det. Just nu, vid det här tillfället hatar jag det mesta och jag behöver en lugnande röst som säger åt mig att tagga ner. Och det finns bara tre röster i världen som kan säga åt mig att tagga ner och en av dom har redan fått bidra med sitt.

Ja, det är ett deppigt inlägg, men jag får också va det ibland. Ge mig lite sömn och låt mig lära mig att släppa en del saker så blir allt helt okej sen. Inte bra, utan helt okej. Tänk att det räckte med att sätta sig på en buss till Sunne för att mitt humör skulle sjunka till lägsta möjliga punkt. Oh, käre Gud, låt det va slut snart.

Jag är glad att vissa finns.

Rekommenderas: Långa helger med den du älskar

Hold*

RSS 2.0