Arbetsmyra

Sant...
Vet inte riktigt om jag längtar tillbaka till skolan, men jag kan definitivt hålla med om att skolan är bra mycket softare än jobb. Men sånt är som det är. Det är bättre nu när man har lärt sig arbetet, fast det inte är världens mest strålande arbete. Fast, bättre än att vara arbetslös, antar jag. Dom jag jobbar med är väldigt trevliga i alla fall :)
Har flyttat än en gång - inom Karlskoga den här gången. Jag undrar hur många flyttar till jag måste lägga till på listan. 18 år och 7 månader och har flyttat mellan 20-25 gånger. Ja... Man ska alltid ha med nåt spännande i livet, antar jag ;)
Och snart är sommaren slut. Okej, det är typ 2 månader kvar, men det känns som om den bara försvann. Nu gäller det att fixa det där jävla körkortet, skaffa ett jobb i storstaden och flytta ännu en gång. När allt det är klart - då tänker jag slappna av..! Ja, bra med planering. Inte! Avskyr att planera. Det är min käre mister som har fått mig med den fula ovanan. Dum dum. Äääsch, det är väl säkert bra det också åt något..
Åh, en till piercing och en tatuering står på listan också...
Rekommenderas: Varm dusch

Celebrate*

RSS 2.0