Hjärnvärk

Ibland går man runt och tänker på alldeles för mycket saker på en gång. Vissa saker är helt enkelt onödiga att lägga ner tid på, andra kanske man inte ner lägger tillräckligt mycket på. Man kan gå runt och fundera och fundera, utan att riktigt inse vad man har gjort förän senare.
Jag kan se på människor och faktiskt undra vad tusan dom håller på med. Carpe Diem, för fan! Jag har misslyckats alldeles för många gånger för att inte förstå hur man ångrar sig när man tänker tillbaka. Just nu har jag ett riktigt gammalt misstag jag ältar över, något som hände för ett par år sen - och jag är rädd att det är alldeles för sent att göra nåt åt saken. Men det är smällar man får ta, jag hoppas bara att jag aldrig gör samma misstag igen.
Fast jag säger bara, försök inte hoppas och tro att ni är störst, bäst och vackrast. Ni är det - alla. Även ni som döljer er orsäkerhet genom att retas och förudmjuka andra. Det är det mest onödiga man kan göra. Istället för att dissa folk - "pms, eller?" "eh, vad vill du?" - börja assa istället. Det kvittar vilken sorts assning! Säg att någon gjorde ett bra jobb, har en snygg tröja eller fråga bara hur personen mår. Ett enkelt hej och ett leende kan lyfta någons värld flera km uppåt.
Dessutom är det dags att sluta bry sig om vad andra tycker, så länge du kan vara nöjd med dej själv har ingen i världen en chans mot dej. Du kommer att stråla som en nyfödd stjärna - bara för att du är du.

Make your day*

Redovisning

Nu är det snart dags för den stora redovisningen!! Alla är så upp i varv och vill så gärna ställa sig där uppe och berätta för alla hur roligt och otroligt givande detta projekt har varit. Och jag är inte ett dugg oseriös alls, över huvud taget, nada, no way.
Visst va, nu är det ju så att det enda bra med detta är att projektet äntligen är slut. Ja, det har varit helt okej - jag har lärt mig FinalCut och annat skojit trams, men låt det för i helvete ta slut så fort som möjligt!

En dag kvar, en dag kvar. Nu är det bara torsdag kvar i skolan och sen är det FEST! typ... Det är i alla fall lov och efter det, APU :) Det kommer nog bli en bra månad - livet leker.

Kom bara ihåg att du själv är din världs härskare - så var dej själv, alla andra finns redan

Dream*

Back on track

Ja, här var det ju länge sen man kikade in. Jag antar att jag inte är riktigt bloggtypen.
Inte så mycket som har hänt sen sist, skolan har kommit igång på allvar och jag är redan trött på den - ett gott tecken, va?... Just nu är det reklam som gäller och jag vet inte riktigt om det kommer att bli bra. Men vår uppdragsgivare får helt enkelt skylla sig själv som ger uppdrag till andraklassare.

Otroligt trött på allt just nu, egentligen. Vill bara härifrån, komma bort från det vanliga och bara gör nåt. Börjar nästan önska att skolan är slut, att jag vinner på lotto, packar ihop en väska och drar utan att säga till någon. Okej, kanske inte så - för om jag inte sa till nån vart jag va så skulle polisen leta efter mej och det skulle bli en fruktansvärd kalabalik... Jag kan lämna en lapp; "Hejdå, jag drar en stund. Denise" Ja, det låter bra tycker jag.
En riktig drömmare är jag. Tyvärr, kan man väl säga om det - för hur många människor får sina drömmar uppfyllda. Jag antar att jag ska få jobba arslet av mig innan jag ens kan sluta skolan med bra betyg nog för att komma in på en bra skola. Så är det ju frågan om vilken sorts skola man ska in på. Kanske tar ett år och jobbar istället - reser lite (om man nu kan ha råd med det)

Jag ska egentligen inte klaga, livet leker ganska lätt för mig. Kan väl inte säga att skolan är så farlig eller att jag tar den ultraseriöst. Jag har folk omkring mej som jag antar står ut med mej, och ett humör som tar mej genom det mesta.

Fell the fever

The beaver*

RSS 2.0