Underdoll

Yppig...
Nu är det helg och lov. Tror inte att mitt lov blir så himla roligt, men despöch, får jag väl säga till det. Min helg, däremot, blir nog bra. Myspysig, tror jag att jag har använt förr ;)

Idag fyller min kära Mamma år. Hela 40 februariar! Hon är så ledsen ^^ Förstår inte det där med åldersnoja, det är ju bara ett extra år. Det är som om jämna år bestämmer hur man ska vara, att vid 20 är man vuxen, 30 familjemänniska och 40 tant. Nej, det känns bara onödigt. Men Grattis till dig, ska jag väl säga :)

Snart skola igen - gjorde sista dagen på praktiken igår. Rätt skönt, faktiskt, för även om personalen där var trevliga och roliga, så hade jag ju absolut inget att göra. Och skolan skulle vara rätt skönt att komma tillbaka till, lugnt och skönt med något man vet hur man gör utan tänka. Jobbigt när hjärnan sätter igång.

Rekommenderas: Smörgåstårta

Inline
*


Musik

Nanuh...
Ett tag sen jag uppdaterade, känner jag. Kan bero på att jag inte har haft ett dugg att skriva. Och då blir det ju inte intressant att läsa, eller hur? Inte för att det här är särskilt intressant. Man tänker typ; kan hon komma till saken så att jag kan läsa nästa blogg nån gång?? Nej, för jag tycker om att vara onödig, det ger mig en väldigt skön känsla. Och jag tycker om sköna känslor, så det så.

Sista dagen på praktiken imorn. Det är faktiskt rätt skönt. Visst, skolan är väl väldigt sällan rolig, men det är bättre att vara där och faktiskt göra något. Ikväll, klockan 00.00, ska jag ner på bokrean. Har aldrig varit nere mitt i natten på någon rea, så nu när CTV skulle ner tänkte jag att jag skulle passa på. Eftersom folk typ anser att jag liksom gillar typ böcker ;)

Jag har uppdaterat min Ipod med ny musik. Artister som Milow, John Mayer, The Baseballs och Pixie Lott fyller just nu mina öron. Och självklart är de gamla goda som Pink, Savage Garden, rock från olika årtionden och 70-talsmusik, också med för att förgylla min dag. Känner att musik är väldans bra - när jag inte kan skriva av mig, så kan jag lyssna av m :)

Rekommenderas: Your Body Is a Wonderland - John Mayer

Pinkeye
*

Dancing the whole way home

Oh...
Har varit hemma i två dagar nu. Min sömnbrist har äntligen kommit ikapp mig och jag fryser och är trött och klen och ofokuserad. Och ändå kan jag inte slappna av och lägga mig. Så jag känner att det inte är någon större idé att gå till CTV, då jag inte skulle orka något ändå. Men imorn, tamejfan, ska jag gå iväg - vare sig jag vill eller känner för det eller inte. Jupp, jag är så bra, så.

Helgen var mysig. I Hallsberg (som vanligt). Vi gjorde absolut ingenting, jag städade inte ens. Ingen av oss kände för något arbete, så det blev film, lite Marieberg och bara myspys. Myspysigt. Nej, nu vart jag ju gulligullig, och det kan jag ju inte. Kan inte sabba mitt rykte.

Just nu känner jag att jag väldigt gärna vill tillbaka till skolan. Inte för att skolan är jätterolig, men bara för att få ett slut på det. Det känns som om man bara går och väntar på något. Och det något är studenten, flytt, jobb, syskon, hemfärd. Typ. Det var en komplicerad lista för den som inte är insatt, men den är väldigt förståndig för mig.

Rekommenderas: TV-spel

Uglies
*

Munchkin

Attans...
Helgen har varit skön och mysig, för jag har varit i Hallsberg. Det är riktigt skönt att få vara där faktiskt - rår om mig själv ganska bra då. Fast önskar bara att jag hade körkort, så att jag kunde hjälpa till lite grann. Fast, jag gör ju allt annat jag kan hjälpa till med, så det borde väl räcka.
Känner bara att jag börjar bli lite grinig, men i helgen kunde det bero på naturens gång. Men gör han mig sur, så får han stå sitt kast ;) Nejdå, vi är så snälla mot varandra så. Börjar väl bara inse att han faktiskt drar snart...

Praktiken går bra men ändock trögt. Händer lite kul saker, händer inget alls, bara händer. Inga ben eller fötter än så länge, men det kommer väl snart.
Är insnurrad på en story, som jag inte kan få ur hjärnan. Har skrivit och skrivit, men tydligen är det rätt mycket grejer som händer, så det tar tid att skriva. Kul att min hjärna är boss över mig och inte tvärtom.

Nej, nu ska jag gå och glo på blue-ray film - District 9 :)

Rekommenderas: Olle Waller

Trouble
*

RSS 2.0