Det är inte svårt...

Det har ju inte varit mycket till uppdatering på sistone, och jag ska helt ärligt säga att det är för att jag inte har haft lust. Dessutom har det aldrig funnits tid eller ork heller.
Men nu är jag här igen och redo att blogga. Eller, nu i alla fall och så får man se om jag pallar att uppdatera mycket...

Det har gått en vecka i skolan, eller en vecka och 3 dagar. Jag tycker seriöst att det är skitkul i skolan. Jag har inte nån gång gått upp och tänk "Fan, nu är det skola". Sen finns det ju tankar som att "Åh nej, jag måste upp" eller "Jävla klockfan, måste helvetet ringa nu" och andra fina ord som man inte kan använda offentligt. Så går man upp och ser ut som en återuppstådd zombie ute i starkt solsken.
Men jag överlever :)

På fredag ska vi till Boda Borg, det är lite skojit. Va där för typ två år sen och hade jättekul med mina kära vänner. (En fick allergiproblem och en annan ett gigantiskt blåmärke på låret ^^) Nu hoppas jag att det blir lika roligt, i alla fall i närheten av lika roligt. (Jag tycker bara att skolan har väldigt dålig tidsplanering)

"... när det är lätt"

Smile*

Ledighet

Nu är det slut på jobb. Snacka om gött. Inte för att man ska klaga, det ger ju pengar - vilket jag skulle behöva ganska mycket nu. Och det för att jag har otroligt tråkigt, och bara vill göra nåt. Men allt man kan göra i denna värld kostar pengar - vilket bara rika, eller de som är smarta nog att spara, har.
Men life must go on, så jag accepterar det faktum att jag inte är något av de två sakerna.

Vädret är skumt... För den som vill veta alltså. Ena stunden är det klart solsken, om än några moln, i andra stunden blir man dyblöt på några sekunder för att i tredje stunden ännu byta beteende och låta solen skina igen. Skumt, very skumt.

Sjungande sniglar och kung-fu:ande grodor, life is good when you get flushed away.

"Avsluta dagen och gå vidare. Du har gjort allt du kan."

Arrivederci*

Blicka uppåt

Snart är det skola igen.. På något vis finns det både motvilja och längtande till den 18:e augusti. Ibland känner jag att jag är så jävla trött på sommaren (och jobbet, ibland) och i andra stunder så vill jag att det ska fortsätta. Mest för att jag vill sova på morgnarna. Fast när jag börjar skolan så börjar min dag cirka gurka 2 timmar senare än nu ;)
Nu blir det ju annan pluggning också, det kanske får det hela att gå framåt mycket lättare. Kalla mej nörd, men jag längtar verkligen till Historia-lektionerna. Det är en av de få saker jag har saknat från högstadiet - det, och lättheten att komma undan utan att ha gjort läxorna. :D

Helgen har varit riktigt lugn. Har inte haft sinnesstämmning att göra något speciellt egentligen. Det har varit PIP här, så det fanns ovanligt mucket människor ute på gatorna. Lite skumt, eftersom det är kga vi pratar om här. Det va samma sak förra helgen när Fryksdalsdansen härjade, det va ansikten överallt! Man kunde ju inte gå ut utan att inte känna igen människor - vilket inte händer särskilt ofta i lilla Sunne.

"En bra dag startar med en sen morgon"

Smile*



RSS 2.0